Historien om Packard biler

March 17

Historien om Packard biler

Den amerikanske bilindustri har en lang, rig og dynamiske historie. Blandt navne fra fortiden er Packard Motor Car Company. Deres slogan, "Spørger den mand der ejer One," blev synonym med automotive luksus. Trods en række nyskabelser i bil og motor design i alle årtier føre markedskræfterne i sidste ende til lukningen af en af de mere avancerede virksomheder i industriens historie.

Begyndelsen

I 1898 købt James Ward Packard en Winton automobile. Trods Wintons at have et ry for kvalitet, Packard var utilfredse med bilen og troede han kunne bygge en bedre en. Så i 1899 han og hans bror, William, begyndte at bygge biler på en shop i Warren, Ohio, og kaldte det Ohio Automobile virksomheden. Fire år senere, firmaet flyttede til Detroit og skiftede navn til Packard Motor Car Company.

Motor Design

James Ward Packard var ved handel en maskiningeniør og byggede sin første bil som en enkelt-cylindrede buggy-type køretøj. Men inden længe, selskabet udvikle større motorer og mere avancerede karrosseriformer. En af de første nyskabelser var den Inline otte motor, hvoraf den største var en 359 cubic-tommer forskydning. Packard blev også den første virksomhed til at producere en 12-cylindret motor, en innovation, der ville i sidste ende blive industrien standard.

Ydeevne

Virksomheden sætter deres biler på prøve i en række langrendsløjper. Måske var den mest berømte af disse biler den grå ulv. Bygget i begyndelsen af 1900-tallet som en racing bil, den grå ulv havde en fire-cylindret motor og vejede kun 1300 kg. I 1904, bilen sæt to jord hastighed poster og sluttede på en fjerdeplads i årets Vanderbilt Cup løb. I 1919 sat Packard igen en jord hastighedsrekord, denne gang at skubbe en 12-cylindret motor til hastigheder på 149 mph.

Slut

Packard blomstrede i den efterfølgende verdenskrig æra ved at bygge dyre luksus biler, der konkurrerede med General Motors' nye Cadillac mærke. Under anden verdenskrig, Packard, ligesom mange produktionsvirksomheder, vendte sig til militær produktion, bygge fly motorer. Men efter krigen selskabet havde svært ved at finde nok råvarer til at vende tilbage til at opbygge forbrugernes biler. Packard hjalp kæmpe off sammenbrud midlertidigt ved at bygge mindre biler til at appellere til middelklassen købere. Dog med salg opgav i 1950 ' erne, blev selskabet tvunget til at fusionere med Studebaker. Ved udgangen af dette årti, ville selskabet falde Packard navn.

Forsøgte opstandelse

I 1995, Roy og Barbara Gullickson købte rettighederne til navnet Packard og forsøgte at genoplive selskabet ved at designe en 12-cylindret, 525-cubic-tommer motor. Projektet vundet aldrig trækkraft, og Mr. Gullickson forsøgte at sælge sin interesse i selskabet for $1,5 millioner.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com