Sådan Fortæl Hvis min bremse Master Cylinder er dårlig?

February 10

Sådan Fortæl Hvis min bremse Master Cylinder er dårlig?

En utæt hovedcylinder vil forårsage problemer med dit køretøj hele bremsesystemet. En dårlig hovedcylinder kan gøre en bil svært at stoppe og farligt at køre, så det er vigtigt at reparere eller udskifte din bils hovedcylinder straks, hvis du finder ud af du har et problem med det.

Instruktioner

• Åbn din hætte, og tjekke din bremse flydende reservoir. Hvis det er lav og du har for nylig tilføjet væske, have du sandsynligvis en utæthed et sted i din bremsesystem. En utæt hovedcylinder er en svigtende hovedcylinder, så skal du tjekke hovedcylinder for utætheder.

• Undersøge den hovedcylinder nøje. Den master cylinder er den metal del fastgjort til bremse flydende reservoir i de fleste biler. Kig nøje på nogen rør eller slanger efter tegn på væske siver ud. Hvis din hovedcylinder vises fugtige eller er dryp, er det utæt.

• Kravle ind under bilen, og kigge efter utætheder direkte nedenunder din master cylinder. Hvis der er en pyt af bremsevæske under bilen, er svarer med den hovedcylinder omtrentlige placering, din hovedcylinder utæt. Hvis der er bremse væske vandpytter under din bil der ikke svarer med den hovedcylinder placering, kan du have en dårlig linje eller hjul bremsecylinder der skal udskiftes.

• Komme ind i bilen, og tryk ned på bremsen til at kontrollere for pres. Den hovedcylinder styrer din bils hydraulisk bremsesystem og vedligeholder væsketryk. Hvis dine bremser føler squishy, blød eller rørstrømsk, og du kan ikke finde en lækage eller ikke er lav på bremsevæske har din hovedcylinder sandsynligvis standsede i orden.

Tips & advarsler

  • Tage din bil til en mekaniker og få det undersøgt. Mekanikeren vil være i stand til at bekræfte diagnose af en dårlig hovedcylinder og har en del korrekt erstattet.
  • Kørsel med dårlige bremser er meget farlige. Ikke køre et køretøj, der under bremsning systemproblemer.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com