Sådan bruges rå på en Pentax K10D

April 15

Sådan bruges rå på en Pentax K10D

Pentax K10D blev udgivet i 2006, og kommer med en 10 megapixel CCD-sensor. Kameraet har en række forskellige funktioner, som du ville forvente at finde på en digital enkelt linse refleks kamera af denne kvalitet. Og mens kameraet er Pentaxs nyeste image processor og vil generere nogle fantastiske JPEG-billeder, kan du også indstille kameraet til at skyde i RAW-tilstand. Når du fotograferer i RAW-tilstand, gemmer kameraet billedet den måde sensoren ser det. En rå ikke gå gennem den samme interne billedbehandling, et JPEG-billede modtager.

Instruktioner

• Tænd for kameraet. Tryk "Menu"-knappen på bagsiden af kameraet. Bruge den runde retningsbestemte knap på bagsiden af kameraet til at rulle gennem menuen til "Rec. Mode." Rulle ned og vælge "File Format."

• Ændre denne indstilling fra "JPEG" til "RAW" til at skyde i RAW kun. Du kan også vælge "RAW +," som registrerer billeder i RAW, og små JPEG. Dette er nyttigt, hvis du vil have et sæt af billeder du kan bruge som miniaturebilleder, før du behandler RAW-billeder efter optagelsen.

• Indsæt en stor kapacitet hukommelseskortet ind i kameraet. RAW-filer er betydeligt større end JPEG-billeder, som de ikke modtager nogen intern behandling.

• Hold kameraet til øjet og komponere billedet. Når du er klar, skal du trykke på udløserknappen til at tage billedet.

Tips & advarsler

  • Du kan ikke skyde i RAW-tilstand for alle dine billeder. På disse skud, Pentax K10D har knap på forsiden tilbage kamera lige over kameraets fokus selecto, r med ordet RAW på det. Tryk på denne knap og det næste billede du tager vil blive taget i RAW-format. Dette er et fantastisk værktøj, når du skal spare kort plads.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com