Sådan gendannes en gammel Bronze båd skrog montering

April 17

Fordi bronze er en legering af tin og kobber, er det et metal, der ikke ruster. Det gør at gendanne bronze båd skrog fittings meget lettere, da du ikke behøver at fjerne oxidation, der ville være til stede på fittings fremstillet af materialer såsom stål. I næsten alle tilfælde er alle, der kan være nødvendigt at bringe din bronze fittings tilbage til deres tidligere glans en hurtig polsk med en ren klud og bronze rengøring pasta.

Instruktioner

• Ophæve bronze montering fra bådens skrog ved hjælp af en skruetrækker. Husk på at når du polsk montering, vil du også ønsker at polere skruehoveder.

• Rengør væk bebyggede snavs eller snavs fra bronze skrog montering ved hjælp af en tandbørste, vand og bagepulver. Med montering grundigt rengjort, køre rent vand over det at vaske væk bagepulver og yderligere snavs. Skyl ud tandbørsten.

• Påfør en lille mængde af bronze polsk til en ren klud, og derefter tørre overfladen af skrog montering kraftigt, indtil du har fjernet plette fra overfladen, der viser den lyse Bruneret under.

• Nogle af de bronze polske gælde børster med tandbørsten og krat overflade montering hvor der er svære at nå områder. Hvis du ikke krat montering, vil du ende med sorte pletter i de små områder, hvor du ikke kunne polere bronze med kluden. Når afsluttet, hurtigt skylle polske fra overfladen af montering med rent vand.

• Buff overfladen af båd skrog montering med en ren klud til polsk ud enhver resterende tåge, der stadig kan være der. Brug en vatpind til at rense enhver resterende polsk i den mindre kroge af montering, som du var nødt til at rense med tandbørsten. Når du har fuldført den polering, geninstallere messing montering på bådens skrog.

Tips & advarsler

  • Polsk lederne af den passende skruer ved hjælp af den samme proces til at matche dem til den nyligt restaurerede montering.
  • Forsøg ikke at belægge bronze med en klar beskyttende belægning. Dette vil misfarve bronze og ødelægge patina af montering.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com