Sådan installeres Tie Rod ender på en 2001 VW Passat

September 10

Volkswagen Passat er blevet solgt af Volkswagen personbiler siden 1973. 2001 Passat var udstyret med et valg af to motorer; en 1,8-liters turbo opkrævet fire-cylindret motor, eller en 2,8-liters V-6. Den ydre binde stænger på 2001 Passat hjælp kontrol tå justering og styring af bilen, og kan forårsage ujævnt slid på dæk hvis slips stænger er dårlige. 2001 Passat bruger en hjulet bolt system, snarere end traditionelle amerikanske hjul lug møtrikker og hjulet studs. Bolte monteres gennem hjulet direkte ind i hjulnavene.

Instruktioner

• Løsne forhjul lug bolte med et dæk jern. Rejse forsiden af Passat med et stik. Sted jack står under de forreste nederste ramme skinner, bare indad fra den nederste kontrolgrupperne. Sænke bil på jack stande. Fjern lug bolte helt fra hjulene, så fjerne de forreste hjul fra bilen.

• Indsæt en tidsubegrænset skruenøgle på den indre styretøj stang og en anden tidsubegrænsede skruenøgle på ydre tie rod marmelade møtrik. Hold den indre rod helt stadig mens du tænder marmelade møtrik fra ydre tie rod ende. Drej møtrikken, indtil det er ca 1/2-tommer eller længere væk fra den ydre tie rod. Gør et hvidt mærke hvor ydre tie rod og indre rod mødes, ved hjælp af en maling markør eller hvide oliekridt.

• Fjern hold ned møtrik fra ydre tie rod, hvor det er knyttet til den styretøj kno. Bruge en skralde og socket til at fjerne møtrikken fra bolden stud på ydre tie rod. Trække det ydre tie rod, opad og ud af styretøj kno, ved hjælp af et brækjern, hvis det er nødvendigt. Vrik den styretøj kno fra venstre mod højre til at hjælpe med at løsne bolden stud fra den styretøj kno.

• Fjerne den ydre tie rod fra den indre rod, mens du holder den indre rod stadig med en tidsubegrænset skruenøgle. Drej ydre tie rod mod uret for at fjerne den. Antal omgange du gøre under fjernelse til at hjælpe dig under installationsprocessen.

• Anvend fedt til tråde af den indre rod, og spin den nye ydre tie rod op på den indre rod i hånden. Drej ydre tie rod uret det nøjagtige beløb af vender du gjorde under fjernelse af den gamle tie rod. Hold den indre rod stadig med en tidsubegrænset skruenøgle, mens du installerer ydre tie rod ende. Sørg for ydre tie rod bolden stud vender nedad, når du er færdig med at installere den. Dreje den ydre tie rod i den retning, der kræver den mindste mængde af rotation til at gøre stud ansigtet nedad.

• Installer den nye ydre tie rod ende bold stud gennem den styretøj kno. Forsigtigt Tryk på toppen af tie rod med en hammer til at indsætte stud hvis nødvendigt. Installere den ydre tie rod hold møtrik og spænd møtrikken til 37 fod-pund af drejningsmoment, ved hjælp af en 1/2-tommer-drev momentnøgle og socket.

• Installere den korrekte tidsubegrænsede skruenøgle adapter på slutningen af din momentnøgle, passer til ydre tie rod marmelade møtrik. Hold den indre rod stadig, og spænd marmelade møtrikken til 26 fod-pund med Momentnøglen og tidsubegrænset skruenøgle adapter.

• Gentag trin 2 til 7 for at fuldføre den ydre tie rod udskiftning på den anden side af Passat. Installere forhjulene på Passat, og spænd lug bolte med et dæk jern, indtil de er lun. Bruge en syl eller metal stang til at justere dine hjul bolt huller, hvis nødvendigt. Rejse forsiden af bil fra jack stande, og fjerne står under bilen. Lavere Passat til jorden. Stramme lug bolte til 81 fod-pund med din momentnøgle og et hjul møtrik socket.

• Tage bilen til en justering shop for endelige justering.

Tips & advarsler

  • Det anbefales, at du udskifter dit slips stænger i par til at hjælpe med at opretholde styretøjets stabilitet og integritet af 2001 Passat.
  • Aldrig rejse et køretøj på ujævnt terræn eller en skråning. Dette kan forårsage knægte eller jack står pludselig sammenbrud.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com