Hvordan man Wire en Auto generator

January 26

Hvordan man Wire en Auto generator

En vigtig komponent i en bil er generatoren. Dens primære funktion er at producere og levere elektricitet til alle dele af auto, der fungerer ved hjælp af elektrisk energi. En vekselstrømsgenerator 's anden funktion er at erstatte elektriske energi bruges af bilens batteri, når du starter motoren. Start en motor afløb betydelige energi fra batteriet, især når det er svært at starte. Generatorer er generelt pålidelige komponenter, der ikke undlader hyppigt. Ledningsføring en generator er moderat let.

Instruktioner

• Parkere du køretøj og slå tændingen. Find bilens batteri og afbryde den negative eller sort, kabel med en skruenøgle. Fjern batteriets positive eller rød, kablet ved hjælp af skruenøgle før ledninger din generator.

• Find din generator. Det er som regel lavet af aluminium med messing spoler af tråd inde som kan ses gennem flere udluftninger i sin side. Generatoren er knyttet til bilens motor med tre bolte: to er faste og tredje er forbundet med en justerbar beslag.

• Finde de positive og negative terminaler på din generator. De er tydeligt markeret med "+" og "-" symboler, eller kan være farvet rød og sort.

• Find de to kabler, der tillægger din generator. De vil blive farvet rød og sort. Sort (negative) kablet er fastgjort til kroppen af bilen. Det røde kabel vil fodre at du batteriet terminal, selv om det er sandsynligt, at gå til en spændingsregulator først. Kontrollere, om de ender, at oprette forbindelse til din generatoren har snøreringe, et klip eller indsætte i vekselstrømsgeneratorer terminaler.

• Løsne stikkene på din generator. Disse enten Skru med en flad-head skruetrækker eller kræver brugen af en skruenøgle. Hvis dine kabler har snøreringe udstyret til dem, skal du fjerne beslagene. Udføre denne opgave nøje som fittings kunne falde ud og vild i motoren.

• Vedhæfte den sorte (negative) kabel til din generator negative terminal. Fast spænd kablet med skruetrækker eller skruenøgle. Vedhæfte den røde (positive) kabel til din generator positive terminal. Fast spænd kablet med skruetrækker eller skruenøgle derefter kontrollere hvert telegram hen til sikre de hænger sikkert.

• Tilslut det røde kabel på pluspolen på dit batteri efterfulgt af forbinder det sorte kabel til den negative terminal af batteriet. Opgaven er fuldført, når du er færdig forbinder batterikablerne.

Tips & advarsler

  • Sikre, at køretøjets motor er cool at undgå at få brændt når du arbejder på generatoren.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com