Sådan Pick Up digitale kanaler uden en antenne

April 11

Sådan Pick Up digitale kanaler uden en antenne

Kan afhente digitale kanaler på dit tv sæt præcis to måder: du kan bruge en digital antenne, købes hos de fleste store elektronik forhandlere, eller du kan tilmelde dig for en digital kabel-tv-tjeneste. Mens den digitale antenne leveres med en simpel engangs gebyr, leveres det også med et begrænset antal kanal valg. Digital kabel leveres med et månedligt gebyr, men tilbyder snesevis (og i nogle tilfælde hundredvis) af digitale stationer.

Instruktioner

• Sammenlign priser på digital kabel-tjenester i dit område. Virksomheder som DirecTV og Comcast tilbyder (Se referencer) digital kanal pakker i bytte for et månedligt gebyr. Ofte, kan rabatter anvendes hvis du køber kabel-tv, Internet og telefon service fra den samme leverandør. Oplysninger om månedlige planer og inkluderet funktioner kan findes på de relevante selskabets hjemmeside.

• Ring firmaet kabel du har valgt og lave en aftale for installationen af denne service. Du vil skulle betale et gebyr for engangs installation samt begynde at betale din månedlige kabel regningen. For at få denne proces i gang, ring kunde supportlinje for den tjenesteudbyder, du har valgt. Kunde supportlinje for din kabel-selskab kan findes på deres hjemmeside.

• Vent et par dage for en kunde supporttekniker til at komme til dit hjem. De vil bringe med dem det relevante udstyr til at få digitale kanaler udsendes i dit hjem, samt modtagerboksen nødvendigt at overføre kanaler til dit tv. Teknikeren vil helt oprettet tjenesten, som betales af din installation gebyr. Når denne proces er fuldført vil du blive picking up digitale kanaler (uden at bruge en antenne) på dit tv-apparat.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com