Problemer med et Sylvania LC320SLX

April 25

Problemer med et Sylvania LC320SLX

Sylvania LC320SLX LCD fladskærms TV producerer en høj kvalitet billede velegnet til hjemmet eller kontoret. Efter at LCD320SLX er blevet oprettet, kan der være problemer med tuning i kanaler, billedtekster eller strømsvigt.

Kan ikke se programmer

Autoscan startes, når enheden er indstillet til første gang og skal være afsluttet før kanaler kan ses. Trykke på knappen "Setup" på fjernbetjeningen for at indtaste hovedmenuen. Brug navigationsknapperne til at rulle til "Kanal" push "Enter," rulle "Autoscan" og tryk "Enter". Vælg indstillingen Autoscan; derefter tryk på "Enter." Autoscan vil begynde og gemmer alle tilgængelige kanaler til hukommelse.

Forsinket billedtekster

Når billedtekster er aktiveret, er det almindeligt, at dialogen bliver forsinket et par sekunder bag tidspunktet for de faktiske dialog under live-udsendelser. Hvis dialogen overstiger de maksimale 220 ord i minuttet sat på plads af nogle produktionsselskaber, afkortes dialogen for at holde trit med live-program.

Ingen billede eller lyd

Hvis LC320SLX er tændt, men ingen lyd eller billede udsendes, kan coax antennekabel være kompromitteret. Inspicere kabelforbindelse til bagsiden af tv'et til en afbrydelse eller skader. Hvis kablet er beskadiget, erstatte den. Skru kablet fra bagsiden af tv'et for at nulstille forbindelsen. Skub kabel til antennestik helt og skrue kabinettet på jack, således at forbindelsen er lun.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com