92 accord Xenon jorden virkninger

September 20

92 accord Xenon jorden virkninger

Xenon gør jorden effect organ kits fra polyuretan for holdbarhed og stil. De designer deres kits til brug som mange af de factory bolte og vedhæftede filer som muligt til at lette installationen. Front air dam, sideskørter og bageste valence kan alle være malet for at matche udseendet af bilen for en fabrik stock look. For alle deres jorden virkninger anbefaler Xenon professionel installation til at få det bedste udseende og passer.

Forreste kofanger

Xenon gør to stilarter i den forreste kofanger eller air dam, for en 1992 Honda Accord. Den første model vil passe en 1992 to-dørs eller fire-dørs Honda Accord og 5331 version vil passe Accord stationcar. Hver model leveres i fire forskellige designs.

Sideskørter

Som med den forreste kofanger air dam, gør Xenon to forskellige model side nederdele for stationcar og to-dørs og fire-dørs-aftalerne. Der er fire forskellige stilarter af sideskørter at vælge imellem, hver med et andet udseende. De alle koster omkring $150 afhængigt af den nøjagtige sælger, og de er opført på $200 et par MSRP.

Bageste kofanger

Den bageste kofanger, eller bageste valence, er opført omkring $400 og kommer i fire forskellige stilarter. Den bageste valence fuldender jorden effekt udseendet af Honda Accord og finish ydeevne udseendet af bilen. Denne bageste valence er tilgængelig som en del af et kit med side nederdele og front air dam sammen.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com