Katalysator placering på en 1988 Chevy K2500

February 5

Den originale katalysator på 1988 Chevy K2500 var en flad, bred, pellet-fyldt komponent. Chevy anvendes konverteringsprogrammet stil indtil midten 1990s. Bunden af konverteren featured et fyld stik, som ofte ville erodere fra eksponering og lække de keramiske pellets ud fra indeni skallen. Mens udskiftning stik var tilgængelige, erstattet de fleste eftermarkedet virksomheder konverteren med en dunk-formet direkte-fit converter med en intern keramisk honeycombed underkonstruktion.

Instruktioner

• Park 1988 Chevy K2500 på en plan overflade, slukke motoren og anvende håndbremsen.

• Sat på sikkerhedsbriller og kravle under passagersiden af køretøjet (bag de forreste dæk) med butik lys eller en lommelygte.

• Følg udstødning tubing i passagersiden til motor-forbindelse. De forreste rør K2500 funktioner en Y-rør forbundet til både førersiden og passagersiden af motoren.

• Følg Y-rør tilbage til den næste komponent bag det. Det vil enten være en stor, bred, flad komponent eller en rund beholder med en ekstern varmeskjold Loco-welded til den ydre skal. Denne komponent er katalysatoren. Afhængigt af størrelsen af akselafstand af K2500 bag konverteren kan der være en lille eller medium længde stik rør, der fører til lyddæmper og udstødningsrøret. Stik pipen ruter over den bageste aksel og ud mod den bageste kofanger, alle på passagerens side.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com