Hvordan til at dumpe affaldsbeholder på en RV

September 24

Hvordan til at dumpe affaldsbeholder på en RV

Rutinemæssigt opretholder din RV ved bortskaffelse af affaldet er hurtigt og nemt, når du ved hvordan. Du kan lære at bruge din RV med tillid, gør rejse mere behagelig. Når du har gjort det et par gange, kan du udføre hele proceduren i 10 minutter eller mindre. Du ønsker at fjerne alle de affald og spildevand før genindlæse din RV med drikkevand og bruser vand. Forsømme at bortskaffe indeslutning kloaksystemet kan resultere i backup eller overløb. Ved at gøre rutinemæssig vedligeholdelse, er du mindre tilbøjelige til at have VVS-problemer, der kan være dyrt og tidskrævende at lave og lægge en dæmper på din rejse.

Instruktioner

• Find den nærmeste RV affaldsbortskaffelsesanlæg. Du kan google det, spørge nogen, eller opkaldsoplysninger. Normalt har en RV park og nogle rastepladser dem, så godt. Når du er der, vil du finde bortskaffelsesanlæg er normalt en cement hul i jorden, ca 8 inches i diameter med et aftageligt betræk.

Sat på en tyk par holdbart gummihandsker, som du kan genbruge. Det er en god idé at skylle dem når du er færdig og gemme dem i en plasticpose i et passende sted til at reducere risikoen for forurening.

Find den aftagelige kloak slange rum på ydersiden af RV, normalt på bagsiden over kofangeren. Aftagelig kloak slangen er en plastik cylinder med en aftagelig hætte. Twist hætte og åben; Fjern slangen mens iført handsker.

Find spildevand afløb rum fundet på den ene side af RV, afhængigt af modellen. Kloak cap er den runde cap, og spildevand frigivelse ventil er rektangulært håndtag til højre for det. Iført din handsker, fjerne den runde cap og vedhæfte de kloak slange, du har fjernet fra den bageste rum. Sæt anden enden af slangen i affald bortskaffelse hul i jorden. Gøre dette, før du slipper spildevand ventil. Efter slange er tilsluttet, og anden ende i jorden, twist spildevand frigivelse ventil og trække håndtaget direkte mod dig til dens fuld extension. Du bør høre flow i røret, hvis frigivet. Vent til kloak fuldt afløb, og lade ventilen åben.

• Find spildevand ventilen, der er som regel til højre og direkte bag spildevandet frigivelse ventil på ydersiden af RV. Vride og trække denne ventil direkte mod du frigive alle spildevand fra RVS bruser og vask systemer. Gøre dette samtidig forlader spildevand ventilen åben. Fjern altid kloakken først og affaldet vand for det andet fordi andet skylninger først. Når begge har helt afladt, lukke spildevand ventil først, ved at skubbe det og vrid det tilbage til dets oprindelige låst position. Næste, lukke spildevand ventilen på en lignende måde. Derefter fjerne den aftagelige kloak slange og opsummere. Skyl slangen og sætte det tilbage i det bageste rum og sætte hætten tilbage på. Skyl din handsker og sætte i taske til fremtidig brug for spildevand beholder fjernelse. Du er nu fri til at genopfylde drikke og bruser vandet uden risiko for overstrømmende spildevandstanke.

Tips & advarsler

  • Altid dump kloak og affald vand før genpåfyldning din RV med drikkeri og bruser vand for at undgå overløb eller back-up af spildevand. Rutinemæssigt opretholder din RV, vil alle systemer fungere bedre sammen, at sikre en glattere og mere stressfri rejse.
  • Undgå tugging eller narrer aftagelig spildevand slanger, som de kan bryde. Prøv ikke at lægge unødigt pres på slangen ved at strække det for langt. Træk din RV tæt nok til at dræne rør og i overensstemmelse med spildevand rør på RV at undgå unødvendige spændinger, som kan resultere i en dyr reparation.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com