Hvorfor vil ikke min LG køretøjsenheden læse mit SIM-kort?

July 28

Hvorfor vil ikke min LG køretøjsenheden læse mit SIM-kort?

LG Vu bruger SIM-kort til at identificere sig selv til sin AT & T carrier. Uden en fungerende SIM-kort, AT & T kan få din telefon signal, men vil ikke vide hvis konto, det tilhører, og du vil ikke kunne bruge nettet. Problemer med SIM-kortet er ofte correctable, selvom du måske nødt til at få et nyt kort. "Smartchip" forstås i dokumentationen til din telefon bare ved dit SIM-kort.

Card adgang

Når du identificerer SIM card problem, skal du muligvis få adgang til kortet. Sluk telefonen, derefter tryk forsigtigt på batteridækslet på telefonens bagsiden til at skubbe det ned og løft batteriet ud. SIM-kortet og microSD-kort er ved siden af hinanden; microSD-kortet er nærmest kameralinsen. Passe på ikke for at beskadige SIM-kortet, når du fjerner det fra dets slot. Når du er klar til at vende tilbage til sit slot, bør du nøje sætte det i igen, og sørg for det er justeret korrekt. Guld kontakterne skal nedad, og det afskårne hjørne skal vende væk fra microSD-kortet. Så bare udskifte batteriet og dækslet.

Dårlig forbindelse

Nogle gange er telefonen ude af stand til at kommunikere med SIM-kortet på grund af en dårlig forbindelse, måske fordi det var faldet eller jarred. Ofte, kan du rette dette ved at fjerne SIM-kortet og derefter sætte det tilbage, som hjælper telefonen opretter en god forbindelse igen.

Beskidte kontakter

Hvis SIM-kortets kontakter er snavset eller ridset, kan din telefon være ude af stand til at kommunikere med det. Fjern kortet og forsigtigt rengøre sine kontakter med en blød klud. De bør ikke skal renses ud over det i de fleste tilfælde. Du kan bruge elementer fra specialiserede rengøring produkter, såsom rengøringssæt til et microSD-kort. Når du er færdig, kan du udskifte kortet.

Forkert Installation

Hvis kortet er installeret forkert, ikke kan telefonen bruges. Kortet kan blive beskadiget og kræver erstatning. Du kan sikre, at kortet er indsat korrekt ved at fjerne det og ser på hvordan det er justeret. De guld kontakter bør nedad, og det afskårne hjørne skal være væk fra telefonens kant med lydstyrkeknapperne. Hvis kortet var isat forkert, indsætte det korrekt og se hvis telefonen genkender det. Hvis ikke, vil du sandsynligvis nødt til at få en erstatning fra din udbyder.

Ugyldig PIN-kode

Hvis du eller en anden person har indtastet forkert PIN-kode til din telefon flere gange, kan dit SIM-kort låse og være ubrugelig, indtil du giver benet låse op nøglen. Du kan finde denne nøgle ved at logge ind på din trådløse konto på AT & TS hjemmeside og gå til afsnittet "min telefon/enhed". Der kan du klikke på "Unblock SIM-kort" for at få PIN låse nøgle og instruktioner for at anvende den. Hvis du ikke har en online-konto eller ikke kan finde nøglen, kan du kontakte AT & T kundesupport ved hjælp af afsnittet trådløs understøttelse af att.com/esupport.

Servicering

Hvis du har gjort alt, hvad du kan, men din Vu stadig ikke kan bruge dit kort, tage din telefon til en AT & T detail butik og bede om hjælp. Du skal muligvis et nyt SIM-kort, eller telefonen muligvis trænger til et serviceeftersyn.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com