Fordele & ulemper for naturgas til biler

September 28

Fordele & ulemper for naturgas til biler

Da benzinpriserne fortsætter med at stige, bilejere er på udkig efter nye og billigere brændstof alternativer. Komprimeret naturgas (CNG) har blive en farbar vej for nogle som bilfabrikanter producerer mere og mere af denne type køretøjer. Før du beslutter dig at købe en natural gas-drevne bil, gør dit hjemmearbejde at gøre sikker på det passer med hvad du leder efter, da der er flere fordele og ulemper.

Miljø

En af de vigtigste fordele til en naturgas bil er reduktionen af skadelige emissioner. De kan reducere emissionen af carbonmonoxid med over 90 procent, omkring 50 procent nedsættelse af kulbrinter og om en 1/3 nedsættelse af forskellige kvælstof i forhold til benzin køretøjer, ifølge Environmental Protection Agency.

Omkostninger

Naturgas koster omkring en tredjedel prisen på benzin til at rejse den samme afstand. Ud over udgifterne til brændstof, de operationelle omkostninger har tendens til at være billigere, da naturgas brænder meget rent. Det betyder mindre stress på motoren og behovet for tune-ups og olieskift. Også, nogle stater tilbyde skattelettelser for folk, der køber disse typer af køretøjer. De faktiske omkostninger ved et naturgas køretøj tendens til at være et par tusinde dollars mere end en tilsvarende gas-drevne bil.

Sikkerhed

Naturgaskøretøjer er anses for sikrere end benzin-drevne køretøjer, fordi brændstof cylindre er af tykt, armeret stål, designet til at modstå alvorlige konsekvenser, miljøeksponering og temperatur. Naturgas er lettere end luften, så hvis brændstoftanke punktere i et crash, det vil fordampe snarere end pool op under bilen. Hvis naturgassen skulle sive ud det er meget brandfarligt, men så snart gassen er fordampet, en brandfare i reduceret dramatisk. I sammenligning forbliver en gas udslip en fare indtil brændstoffet er fysisk fjernet.

Brændstoftank

Brændstof cylindre for et naturgas automobile tendens til at være ret stort og er normalt placeret i stammen, som drastisk reducerer lagerplads. Hvis du planlægger at bruge bilen til at flytte ting, kunne dette være et stort problem.

Tankstationer

Finde en naturgas, brændstofpåfyldning stationen kan være en udfordring. I øjeblikket er der omkring 1.300 brændstofpåfyldning stationer spredt ud over hele landet. I sammenligning er der mere end 125.000 tankstationer i USA, ifølge folketællingen i os. Hvis du køre tør for naturgas kunne du have et problem at finde en brændstofpåfyldning stationen i nærheden.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com