Sådan Log ind i MySpace hvis jeg bortkommet mig Password & mig Email findes ikke længere

June 8

Sådan Log ind i MySpace hvis jeg bortkommet mig Password & mig Email findes ikke længere

MySpace medlemmer er forpligtet til at angive en gyldig e-mail-adresse og adgangskode ved oprettelse af en konto. For ekstra bekvemmelighed, vil mange computere og trådløse enheder huske dine log-ind oplysninger for dig. Uden at indse, kan du gå uger eller måneder uden manuelt at indtaste det i. Hvis du glemmer din adgangskode og miste adgang til din e-mail-konto, kan du anmode om bistand fra MySpace i bare et par skridt.

Instruktioner

1 Skrive ordet "MySpace" efterfulgt af din MySpace vanity URL eller ven ID på et ark papir. Skrive læseligt og med en mørk skygge af markør. Spørg en ven til at slå din forfængelighed webadresse eller ven ID, hvis du ikke har adgang til den.

2 Tage et billede af dig selv holder ark papir, at sikre, at dit ansigt vises tydeligt i billedet. Hvis du bruger et digitalt kamera, upload billedet til din trådløse enhed.

3 Gå til myspace2.custhelp.com/app/contact/ og udfylde formularen online indsendelse. Angiv den nye e-mail-adresse, du ønsker at bruge til din MySpace log-in. Vælg "Log ind" fra rullelisten Kategori. Vælg "Ny E-mail adresse" fra rullelisten sub-kategori. Klik på knappen "Vedhæft fil", og Vedhæft foto af dig selv holder ark papir.

4 Klik på knappen "Send besked", der vises på resultatsiden. Du vil modtage en mail på den nye adresse du give et aktiveringslink.

5 Gå til myspace.com/, og klik på indstillingen "Login" i den øverste værktøjslinje. Klik på linket "Glemt adgangskode", der vises i boksen resulterende. Indtast din nye e-mail adresse, og skrive anfører frase i feltet. Klik på "Send". Du vil modtage en password reset e-mail fra MySpace kort. Klik på linket i e-mailen for at nulstille adgangskoden.

Tips & advarsler

  • Du skal angive en ny e-mail-adresse, der ikke er knyttet til en anden MySpace profil. Du kan ikke angive en @myspace.com e-mail adresse; Du skal angive en adresse fra en ekstern e-mail-tjeneste.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com