Sådan opkald internationalt på en Cell Phone

February 16

Sådan opkald internationalt på en Cell Phone

Markedsføring internationale opkald et mobiltelefon vil koste en masse penge, medmindre du har en plan. Med en stigning i konkurrence for telekommunikationstjenester tilbyder et stigende antal virksomheder tilføjelse langdistance planer for internationale opkald. Den månedlige gebyr berettiger abonnenten til et bestemt antal minutter, ofte varierer efter land og afstand. Abonnenter modtager et særligt nummer at ringe for at få adgang til tjenesten internationale opkald og en unik personlig identifikation nummer (PIN) at komme ind på telefonens tastatur til at starte opkaldet. Forudbetalte international telekort er en omkostningseffektiv alternativ.

Instruktioner

Sådan opkald internationalt på en Cell Phone

• Lære af satserne for din mobiltelefon udbyder inden du forsøger et internationalt opkald. Mange mobiltelefon selskaber tillader ikke kunder at foretage internationale opkald. Dem, der typisk opkræver ublu priser.

• Forskning tilgængelig abonnementstjenester for internationale opkald. Gebyrer og tjenester varierer dramatisk, med opkald satser så lavt som 2 cent per minut, $1 eller mere pr. minut.

• Vælg en abonnement agte, der opfylder din gerning behov.

• Placer den internationale opkald ved at taste dit abonnementsnummer på service for at få adgang til en internationale signal.

• Indtast dit PIN-nummer.

• Internationale nummeret når du bliver bedt om det, indtaster relevante landekoden først (Se referencer for et link til koder).

• Brug et forudbetalt telefonkort til at foretage internationale opkald, følge anvisningerne på kortet. Fremgangsmåden er næsten identisk med en abonnementsservice: dreje adgangsnummeret og angive koden pinkode eller sikkerhed på bagsiden af kortet, som er typisk afsløret ved at skrabe væk en tynd sølv belægning for at afsløre antallet, når kortet er aktiveret.

Tips & advarsler

  • Hvis du bruger din standard mobiltelefon udbyder service for internationale opkald, finde ud af hvis roamingpriser anvende din langdistance planen. Nogle udbydere opkræve væsentlig roaming gebyrer til oksekød op deres avancer. Du ønsker ikke at få socked med en ubehagelig overraskelse bill.
  • Taletidskort foranstaltning international gerning tid med forskellig hastighed, afhængigt af hvilket land bliver kaldt. Så kan et kort med 100 forudbetalte minutter vare længere ved at ringe til et nummer i Mexico, i stedet for et tal i Kina. Opkald til Mexico kunne være godt for 100 minutter, men opfordringen til Kina kunne brænde minutter i et meget hurtigere tempo, resulterende i vagtperioden 50 minutter eller mindre til prisen på den samme telefonkort.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com