HTC Touch Tips

November 9

HTC Touch er en af de nyeste touch screen smart telefoner frigivet fra HTC. Dog ikke kun er de vigtigste skærmen en touchscreen, men der er en flip-down komplet qwerty tastatur så godt. Hvis du aldrig har brugt en touchscreen før, er der et par tips du bør vide, før du bruger din enhed.

Pres

Når du bruger din HTC Touch, kan du føle tilbøjelig til at presse hårdere, hvis skærmen ikke reagerer på din berøring, men dette er den sidste ting du skal gøre. At trykke for hårdt vil kun skade på skærmen. Det kan rent faktisk skade eller endda bryde touch-sensorer under skærmen, som vil forårsage del af skærmen for at ikke arbejde. Når du bruger en trykfølsom skærm er dette den sidste ting du ønsker skal ske.

Varme

Berøringsskærmen er faktisk varme følsomme, ikke trykfølsom. Dette er grunden til, at trykke på skærmen med en blyant vil gøre noget. Det er også hvorfor du kan uforvarende trykker på knapperne når skærmen er presset mod dine ben i dine bukser. Fordi det er varme følsomme, bør du holde det ud af varmen. Dette kan forårsage telefonen til ikke fungere ordentligt, og det kan blive svært at bruge telefonen. Hvis skærmen er allerede varmt kan det ikke afsløre dine fingre, forsøger at bruge HTC Touch.

Beskyttelse

Touch-skærme kan være meget mere tilbøjelige til at skade end en typisk mobiltelefon. For eksempel, hvis din normale flip telefon modtager en skramme på tværs af forreste, kan du ikke pleje for meget. Dog, en skramme på tværs af touchscreen vil ikke kun være irriterende, men det kan forårsage til HTC Touch kan ikke fungere korrekt. Derfor bør du kun medbringe HTC indslag i sin egen, separate lomme, fra dine nøgler er. Bare det mindste bump kan forårsage nøglerne til bunden op mod overfladen, beskadige din telefon.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com