Tilskud for skolebusser

June 17

Tilskud for skolebusser

Der er et antal stipendier kan hjælpe med at styrke studerende sikkerhed, navnlig inden for transport. Mange føderale, statslige og lokale programmer tilbyder tilskud til skoler for at erstatte eller eftermontering deres skolebusser i et forsøg på at erstatte mangel busser, lavere skadelige diesel emissioner og udskifte eller installere ny emissionskontrol enheder.

Monterey Bay Unified luft forurening kontrol distrikt (MBUAPCD) skolebus Grant Program

I et forsøg på at sænke diesel emissioner og grænse elevernes eksponering for forurenende stoffer, Monterey Bay Unified luft forurening kontrol distrikt Grant programmet tilbyder et tilskud til at erstatte eller eftermontering diesel skolebusser. Med over $8 millioner dollars i støtte, er MBUAPCD skolebus Grant tilgængelig for enhver skole opererer diesel busser. MBUAPCD også matcher midler fra California Air ressourcer Board for de lavere Emission skolebus Program tilskud, der dækker omkostninger ved skolebus udskiftning eller op til $20.000 af udgifterne til retrofit.

Monterey Bay Unified luft forurening kontrol District

24580 sølv Sky Court

Monterey, CA 93940

831-647-9411

www.mbuapcd.org

Texas ren skolebus Grant Program

Tilbudt af Texas Kommissionen om miljømæssige kvalitet, er Texas ren skolebus Grant Program designet til lavere emissioner fra diesel-udstødningsgas ved at yde tilskud til projekter, der effektivt vil reducere partikelemissioner-sagen emissioner fra diesel-udstødningsgas. Tilskuddene er tilgængelige for alle skoledistrikter og charter-skoler i staten, som opererer diesel skolebusser og dækker udgifterne til eftermontering. I 2010, tilskud intervallet $600 til $15.000 per bus, afhængigt af typerne af eftermontering anvendes.

Texas Kommissionen om miljømæssige kvalitet

P.O. Box 13087

Austin, TX 78711

512-239-1000

www.tceq.state.TX.us

Missouri Department of Natural Resources grøn flåde Grant

Tilbydes af den Environmental Protection Agency, Missouri er grøn flåde Grant, en del af Missouri Department of Natural Resources' ren Diesel Program, et tilskud af $1 millioner dollars skal bruges af lokalsamfund i hele staten til diesel-emission reduktion projekter. I 2010, forskellige sub tilskud er blevet tilbudt i hele staten at eftermontere gamle busser og Køb nye busser, der er mislykkedes på grund af alder som de tilsvarende tilskud tildeles Fællesskabets Springfield, som bekostede 50 procent af omkostningerne til at købe nye busser, eller $477,000 tilskud tildeles regionen St. Louis at eftermontere sine busser med brændstof-drives varmeapparater.

Missouri Department of Natural Resources

Postboks 176

Jefferson City, MO 65102

800-361-4827

www.DNR.mo.gov

Highway Safety Grant Program

I fællesskab administreres af National Highway Traffic Safety Administration og Federal Highway Administration, er Highway Safety Grant Program designet til at hjælpe lande og lokalsamfund udvikler og gennemfører highway safety programmer. Disse midler kan blive brugt i en række prioriterede områder herunder beboer sikkerhed, motorcykel sikkerhed og hastighedskontrol. Derudover Highway Safety Grant midler har været og kan bruges til at øge skolebus sikkerhed, at staten kan give begrundelse for disse fonde og modtage projektet godkendes af National Highway Traffic Safety Administration. Grant beløb varierer, og har været brugt i fortiden til at finansiere indkøb og installation af sikkerhedsseler. I 2010, er blevet tildelt mere end 200 millioner dollars i bevilge penge gennem programmet.

Highway Safety Association

444 N. Capitol Street, NW

Suite 722

Washington DC 20001

202-789-0942


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com