Sådan afsluttes startprogrammer

June 19

Sådan afsluttes startprogrammer

Alle versioner af Microsoft Windows har startprogrammer automatisk programmeret ind i systemet. Disse programmer og applikationer begynde uden at blive spurgt hver gang du starter Windows. De fleste af disse programmer er af afgørende betydning at Windows kører korrekt; men som applikationer og programmer er hentet, de undertiden konfigurere sig selv til at starte automatisk. Disse programmer kører i baggrunden og gøre opstarten af din computer meget langsom. Microsoft har gjort det muligt at deaktivere startprogrammer i alle versioner af Windows.

Instruktioner

1 Luk alle åbne vinduer på skrivebordet, og sørg for at gemme noget du arbejder på. Gå til "Start" og vælg "Kør."

2 Skriv "msconfig" i den befale lynhurtig, så klik på "OK" eller tryk på "Enter." Dette bringer op Windows System Configuration Utility, som giver dig mulighed for at sikkert konfigurere indstillingerne.

3 Klik på fanen "Start" én gang. Dette viser en liste over planer og programmer, der er i øjeblikket indstillet til at starte automatisk, når Windows starter.

4 Fjern markeringen af de programmer, der ikke er nødvendige eller der er skadelige for dit system. Klik på "OK" og genstarte computeren.

Tips & advarsler

  • Hvis du er usikker på, om et program skal køres ved start, forlade det kontrollerede i trin 4.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com