Hvordan du får den bedste rente på et leje af bil

May 14

Hvordan du får den bedste rente på et leje af bil

Der er tidspunkter, når leje en bil er nødvendige og ikke bare en luksus mens på ferie. Uanset hvorfor en udlejningsbil er nødvendigt, er at få den bedste pris muligt en smart måde at sikre, at dine penge strækker sig så vidt muligt. Du kan sammenligne leje bilpriser og bruge rabatter til at spare penge på dit leje. Der er flere biludlejningsfirmaer og de alle konkurrerer om din virksomhed, hvilket er grunden til at tage din tid til at shoppe rundt vil give dig den bedste deal.

Instruktioner

• Beslutte, hvornår du skal leje en bil. Sørg for at du, hvis dine datoer angives eller er fleksible. Liste over de datoer, du har brug for bilen og også alternative datoer, som du ville være villig til at acceptere, hvis prisfastsættelse er bedre for alternative datoer.

• Check bil udlejnings priser gennem en portal som Expedia, Priceline eller Travelocity, som vil tillade dig at sammenligne bil udlejnings priser fra flere firmaer baseret på de datoer, du angiver. Skriv ned navnene på de virksomheder, der har de laveste priser og Bemærk også biltyper og priser angivet via online portalwebstedet.

• Besøge hjemmesider af de biludlejningsselskaber, at du har fundet til at have de bedste tilbud og genindtaste dine datoer for brugen og Søg efter deres direkte prisfastsættelse. Opmærksomme på bannerreklamer og andre særlige tilbud, der kan bogføres. Nedskrive den prismærker opført og køretøj klasse. Sammenlign alle valg fra de forskellige selskaber og vælge den bedste kurs.

• Ringe bil udlejningsbureau med de bedste priser og tale med en kundeservicemedarbejder. Spørg om rabatter for at være medlem af foreninger som AAA og AARP. Spørg om alternative rabatter, der gælder muligvis for dig som er i militæret. Opbevare en liste over alle prismærker information leveret til dig.

• Spørg salgsagent hvis der er en mulighed for at sænke leje ved at fravælge det biludlejningsfirma Bilforsikring. Kontroller, at din personlige bil forsikring vil dække dig køre en udlejningsbil og så falde yderligere forsikring tilbydes af udlejningsbureauet at sænke prisen yderligere. Spørg agenten, hvis der er alternative lokationer til at afhente eller aflevere din placering, der kan koste mindre penge. For eksempel: ville leje fra en lufthavn placering spare dig penge eller koste mere. Give agenten en afstand fra din placering, som du er villig til at rejse til for at få din udlejningsbil.

• Foretage din reservation, og bede om en bekræftelse. Fortsætte stavekontrollen priser indtil tidspunktet Hvornår du kræver bil. Du kan annullere din leje op til 48 timer før du er dømt til at modtage udlejningsbilen så fortsætte med at shoppe rundt for bedre priser indtil dette tidspunkt.

Tips & advarsler

  • Planlæg din rejse og bil leje datoer rundt når du har brug for køretøjet og sørg for, at hvis du rejser til en destination og kræver en bil du lade udlejningsbureauet ved, at du ikke er fra området.
  • Ikke misbrug en udlejningsbil, fordi det ikke er dit, du vil blive opkrævet for skader.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com