Pentax K10d vs K20d

June 27

Pentax K10D var erstattet af Pentax K20D i slutningen af 2008. Begge er store kameraer, med K20D tilbyder et par nye funktioner og flere mega-pixel. K10D er tilgængelige på closeout priser, vil en sammenligning hjælpe guide dig mod det bedste køb baseret på dine specifikke behov.

Fordelene ved disse modeller

K10D og K20D, erstattet det er både høj opløsning digitale SLR-kameraer til erfarne fotografer. De er vejr-forseglet, og når parret med visse objektiver, tilbyder stærke modstand mod elementerne. Begge kameraer tilbyde fjernelse af støv systemer og et lille bagslag udlæsningen på toppen af kameraet, ud over at LCD-skærmen.

Billedstabilisering

Både K10D og K20D har billedstabilisering i kamerahuset, således at alle objektiver du vælger vil have denne funktion. Dette er især praktisk på Pentax serie af kameraer, som de er bagud kompatibel med ældre objektiver fra film-æra i auto-fokus tilstand.

Ulemperne ved disse modeller

Batterilevetid for K10D og K20D er lavere end andre mærker tilbyder, men en løsning er at bruge den valgfri batterigreb, der lægger til i bunden af kameraet (gør det meget tykkere). LCD-skærmen på 2,5 inches for K10D og 2,7 inches for K20D er også mindre end kameraer fremstillet af andre selskaber.

Forbedringer i K20D

K20D er en 14,6 MP kamera, en stor forbedring over 10-MP K10D. Du behøver kun opløsning så høj for store udskrifter eller ekstreme afgrøder. En anden fordel er, at K20D tilbyder et levende opfattelse af din skud i LCD-skærmen. På K10D, skal du enten bruge søgeren eller ser på skud, efter det er taget.

Henstilling

De forbedringer, der tilbydes af K20D er subtile, så K10D virker som en god handel i løbende priser.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com