Hvordan kan jeg downloade iTunes på en Samsung MP3-afspiller?

March 2

Hvordan kan jeg downloade iTunes på en Samsung MP3-afspiller?

At have en Samsung MP3-afspiller er en nem måde at have alt din musik ved hånden. Dog har du iTunes musikfiler, som du ønsker at sætte på din Samsung MP3-afspiller, kan det ikke være helt så indlysende, hvordan man gør det. Heldigvis, med blot et par justeringer, vil det være let at få din iTunes på din Samsung MP3-afspiller. Alt du behøver for at opnå dette er en Windows-operativsystem, der kører Windows Media Player, iTunes på din computer og din Samsung MP3-afspiller og dens USB-ledningen.

Instruktioner

• Åbne iTunes på din computer, og finde de sange, du ønsker at få på din MP3-afspiller. Individuelt markere de sange, du ønsker, og højreklik på sangene. Derfra vælger "Opret MP3 Version." Efter at skabe MP3-version af sønnen, lukke ud af iTunes.

• Åbner Windows Media Player og gå til "File" og derefter "Føj fil til bibliotek". Derfra, gå til mappen iTunes (f.eks. "C:\Users\"Your navn"\iTunes\Library"), og vælg MP3 versionen af de sange, du vil tilføje til din Samsung MP3-afspiller. Når du har valgt dine sange, skal du klikke på "Åbn" for at føje dem til biblioteket i Windows Media.

• Tilslut din MP3-afspiller til din computer ved at tilslutte MP3-afspiller USB kabel til MP3-afspiller og en åben USB-port.

• Gå tilbage til Windows Media Player og find "Sync" knappen øverst i Windows Media Player. En "Sync" boks åbnes i højre side af Windows Media Player, hvor du vil føje sange til din Samsung MP3-afspiller.

• Finde de sange, du føjer til din MP3-afspiller i dit Windows Media Player musikbibliotek. Højreklik på sangen og vælg "Føj til Synkroniseringsliste." Gør dette for alle de sange, du vil føje til din MP3-afspiller.

• Klik på knappen "Start Sync". Dette vil føje sange til din Samsung MP3-afspiller. Når sangene er færdig med synkroniseringen til MP3-afspiller, afmonterer spiller fra computeren, og Nyd din musik.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com