Funktioner i Microsoft Excel

August 23

Funktioner i Microsoft Excel

Microsoft Excel er simplificerer processen med at omdanne rå regnearksdataene til let forståeligt rapporter, diagrammer og grafer gennem formatering og præsentation funktioner. Excel letter også tolkning og udfører beregninger på dataene med en bred vifte af indbyggede funktioner og værktøjer til analyse. Microsoft løbende forfiner og tilføjer funktionalitet til Excel i efterfølgende versioner.

Excel WebApp

Excel Web App giver fjernadgang til dine projektmapper via din browser interface. Projektmapper kan uploades på Windows Live SkyDrive, Microsofts gratis fil opbevaringssystem, eller på en server, der bruger Microsoft's SharePoint-teknologi. Du kan også fællesskab redigere og se dine regneark med kolleger via din browser via Windows Live.

Formatering

Excel giver dig mulighed at anvende en bred vifte af numeriske og præsentation formater til dine celler indhold. Du kan vælge numeriske formater til at udtrykke dine data som valuta, videnskabelig notation og procentdele blandt andre formater. Excel kan du oprette grænser omkring et bestemt celleområde, også, så du kan anvende forskellige stilarter og farver til grænser og celleindholdet.

Funktioner

Excellerer frigør dig om nødvendigheden af manuelt indtaste ligninger ved at åbne programmets bibliotek af matematiske og regnskabsmæssige funktioner. Excel giver dig mulighed at vælge funktioner fra et dialogvindue og anvende funktionen til en række specificerede data.

Grafer

Excel letter oprettelsen og præsentation af grafer og diagrammer med dens-guiden diagram. Ved at åbne guiden diagram, kan du oprette en bred vifte af diagrammer, grafer, etiketter og graf titler. Guiden Diagram derefter oprettes et diagram baseret på dit input og kan vise grafen på siden med kildedataene eller på en separat side.

Pivottabeller

Excel pivottabeller filtrere, organisere og opsummere data fra en masse af rå data efter kriterier input fra brugeren. Pivottabeller kan du analysere data for bestemte mønstre og tendenser, præsentere resultater inden for en let forståelig graf eller rapport. PowerPivot er tilgængelig for Excel 2010 som en gratis add-on, Excel 2010 giver brugerne mulighed for at integrere data fra flere kilder, herunder databaser, tekstdokumenter og andre regneark.

Minidiagrammer

Excel 2010 indeholder minidiagrammer, en indslag at tillader brugernes hen til omfatte enkle diagrammer, grafer og parceller inden for en enkelt celle, giver en meningsfuld fortolkning af de rå data i rækkens eller kolonnens naboceller. Minidiagrammer kan også være formateret og indarbejdet i dit udskrevne rapporter.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com