Hvorfor er min iPod har et batteri med et udråbstegn?

March 11

Apple iPod har et antal af ikoner til at hjælpe dig med at navigere i menuer og gøre dig opmærksom på Ipod's status. Indberetninger med et udrà ¥ bstegn lade dig vide, at noget kræver din opmærksomhed. Når Ipod's batteri løber ned og skal oplades, giver enheden dig besked ved at vise en simpel akkumulator ikon består af et batteri med et udråbstegn.

Lav batteri-ikonet

Når du ser ikonet for lavt batteriniveau på skærmen på din iPod, er det tid til at oplade enheden. Tilslut din iPod til en stikkontakt ved hjælp af Apple iPod power adapter. Alternativt, kan du generelt oplade din iPod ved at tilslutte den til computeren via en high-power USB-port eller FireWire-port, hvis din iPod understøtter FireWire, ved hjælp af det medfølgende kabel.

Opladning problemer: Standbytilstand

Du kan oplade din iPod fra computeren, skal det være slået til. Hvis computeren er på vågeblus, dvale eller standby-tilstand, iPod vil ikke genoplade, og du vil fortsætte med at se ikonet for lavt batteriniveau. Hvis du ikke skal bruge computeren mens iPod afgifter, Sørg for at det ikke er indstillet til dvale, vågeblus eller magt ned efter en vis periode. Forlade laptop låg åbent mens enhed afgifter; Hvis du lukker låget, du vil udløse standby, vågeblus eller dvaletilstand, og iPod'en vil ikke opkræve.

Opladning problemer: FireWire

På Macs, alle FireWire porte leverer strøm og kan bruges til at oplade din iPod. Ikke alle FireWire porte på pc'er gør. En FireWire-port på en PC med kun fire ben gør ikke levere strøm og kan ikke bruges til at oplade batteriet. Bemærk, at iPod touch modeller ældre end anden generation og iPod nano ældre end fjerde generation understøtter ikke FireWire og kan ikke oplades via et FireWire-kabel.

Opladning problemer: Energibesparende USB-porte

Din iPod skal være sluttet til en high-power USB-port til opladning. Dette betyder, at USB-portene på din computer, ikke-porte på ydre enheder såsom dit tastatur. Disse er generelt lav drevet og kan ikke levere nok elektricitet til at oplade enheden.

Hvordan at vide, din iPod er opladet

Når din iPod oplader, ændres ikonet fra ikonet for lavt batteriniveau til batteriopladning ikon. Afhængigt af modellen, kan dette være et batteri med en lyn eller en animation af en tomt batteri disposition påfyldning med solid sort eller grøn energi. Din iPod vil typisk være ca 80% opladet efter tre timer og 100% opkrævet efter fire. Beregning vises af mængden af sorte eller grønne skygge. Når batteriet er fuldt opladet, vil hele dispositionen blive udfyldt; Du kan også se meddelelsen "Ladede" øverst på skærmen.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com