Kan du tyngdekraften bløder blokeringsfri bremser på en 2001 GMC Sierra?

May 5

Tyngdekraften afblødning bremsen er en af de old-school gearhead tricks, der synes at have fået tabt i den moderne verden. Måske er det fordi børn disse dage bare ikke ved hvordan man kan læne sig tilbage og vente - måske er det bare fordi folk ikke har tillid til noget, der ikke er dyrt eller hurtig. Men GMC ejere er en anden race, og som sandsynligvis forsøge tyngdekraften blødning som enhver GMC ejer de sidste 100 år.

Tyngdekraften blødning

Tyngdekraften blødning--åbne alle fire bremse transfusionsblod og hovedcylinder låg, og at holde reservoir fuld for en time - er ikke bare en alternativ proces. På nogle biler, ligesom ældre korvetter, er det den foretrukne. Tyngdekraften blødning er ret idiotsikker på de fleste køretøjer, forudsat at du bløder kun luft fra bremserør efter ABS modulator, og at ABS modulator aldrig løb tør. Det vil arbejde på næsten ethvert køretøj, så længe bremse flydende reservoir er højere end bremsecalipre; den yderligere op det er, jo hurtigere tyngdekraften blødningen går. Det er ikke et problem med den høje GMC, hvor bremse reservoir er et par fødder højere end calipre.

Så ja, kan du tyngdekraften bløder en GMC, med eller uden blokeringsfri bremser. Men der er en advarsel: der er ingen måde, får du frisk væske ind i alle kanaler i ABS-modulator, hovedcylinder eller akkumulator uden pumpe på bremsen. Så tyngdekraften blødning ikke hensigtsmæssigt, hvis der er luft i modulator eller hovedcylinder, eller hvis du ønsker at helt flush alle de gamle væske ud. For det skal du gøre det ved metode GM anbefaler. Men hvis du bare ønsker at bleed air fra linjerne eller calipre længere nede, tyngdekraften blødning vil arbejde.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com