Hvordan en høj Stall Converter påvirker Gas kilometertal?

July 24

Drejningsmomentomformere er væske koblinger, der forbinder en motorens krumtap at indgangsaksel af en automatisk transmission. Drejningsmoment konverter nøjagtige designspecifikationer kan påvirke acceleration, brændstof økonomi og transmission holdbarhed.

Konverter funktion

En momentomformer virker som et par af fans i en bolig; en fan er knyttet til motoren, og den anden til transmission. Ved lave omdrejninger skubber motoren-side fan (løbehjul) væske gennem hullerne mellem transmission-side fan (møllen). Som rpm stiger, kan transmissions-side vindmøllen ikke længere passere væsken bliver skubbet af motor-side løbehjulet uden at flytte.

Stall Speed

Rpm som transmission-side turbine begynder at flytte kaldes "stallhastighed." En højere stallhastighed kan tillade bil at accelerere hurtigere ved at holde off motor-transmission engagement, indtil motoren yder tilstrækkelig drejningsmoment, men denne acceleration kommer på en pris. En højere stallhastighed er opnået ved at øge størrelsen af lameller i transmission-side vindmøllen, der skaber forsinkelse og et tab af brændstoføkonomi under cruise betingelser.

Løsning

En højere stallhastighed påvirker ikke væsentligt brændstof kilometertal, hvis du bruger en lås-up momentomformer. En lock-up converter bruger en række interne kløerne positivt låse motor og transmission sammen under cruise, så vindmøllens større lameller ikke vil påvirke effektiviteten på alle.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com