Hvad er PUK-koden for en AT&T Samsung E0168?

August 8

Hvis du får en prompt til at angive en PUK-kode på din Samsung E0168, kan ikke du foretage eller modtage opkald. Dette er en sikkerhedsforanstaltning for enheden og virksomheden anvender til at forhindre nogen i at fjerne SIM-kortet, placere den i en anden telefon og making opfordrer din konto, hvis du mister din telefon.

PUK-kode Definition

PUK står for PIN låse op nøglen. Det er en kode til at låse PIN-koden på dit SIM-kort. Mange GSM telefoner, herunder E0168, kan du angive en låsekode på selve SIM-kortet. Det er ikke det samme som låsekode på dit håndsæt. Når du trække SIM-kortet ud og genindsætte det eller indsætte det i en anden telefon, beder SIM dig om den låse op kode. Hvis du ikke kan indtaste SIM-pinkode, viser telefonen en PUK-kode prompten. Du kan stadig kalde alarmtjenester ved at ringe 911, om telefonen er bede om nemlig en SIM PIN- eller PUK-kode.

Hvorfor du få PUK-koden Prompt

AT & T giver dig tre prøver hen til postere den rigtige pinkode, før SIM får telefonen til at vise meddelelsen PUK-kode anmodning. Når SIM-kortet bliver bedt om en PUK-kode, SIM PIN låse op kode ikke vil arbejde, selvom du indtaster det korrekt. PUK er tilfældigt genereret af flyselskabets netværk, hver gang telefonen beder om koden. Hvis du har låst af SIM-pinkode og indtastet en PUK tidligere, vil den gamle PUK-kode ikke arbejde. Du bliver nødt til at få en ny PUK-kode fra AT & T.

Hvad man skal gøre når du få PUK-kode hurtig

Den vigtigste ting at gøre, når E0168 beder dig om en PUK er at stoppe med at indtaste koder straks. Forsøg ikke at gætte koden eller fortsætte med at angive din gamle SIM-pinkode. Du har en begrænset mængde af på hinanden følgende prøver at indtaste den korrekte PUK. Når du har nået det maksimale antal, vil telefonen viser "PUK-låst" og SIM-kort låse permanent. Hvis du får denne besked, skal du købe et nyt SIM-kort.

At opnå en ny PUK-kode

PUK-koder genereres på tre måder. Den første måde er at kontakte kundeservice på 800-331-0500. Du skal bruge en anden telefon. Du kan også få PUK-koden fra en levende person gennem teknisk support chat på webstedet AT & T. Den endelige metode er at generere kode gennem din Margrethe & T konto på att.com. Klik på fanen "Trådløse" øverst på siden og vælg "Telefon/enhed." Klik på den "Unblock SIM kort" link og den nye PUK-kode vises på skærmen. PUK er otte cifre. Indtast koden i E0168 og tryk på knappen "OK". Telefonen beder dig om at indtaste og bekræfte en ny SIM-pinkode.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com