Hvordan til at sænke Ping på "World of Warcraft"

October 5

Som med enhver online spil, "World of Warcraft" er afhængig af spillere har en lav latenstid (også kendt som ping) for at få en tilstrækkelig erfaring. Der er mange faktorer, som kan forårsage høj ping i ' World of Warcraft, "herunder dem, der er uden for din kontrol. Servere oplever undertiden tekniske problemer, som kan forårsage en høj ping, eller Internet-udbyderen kan være årsag til problemerne. Det er også muligt, at problemet er forårsaget på din ende, i hvilket tilfælde du kan normalt løse problemet selv.

Instruktioner

1 Sikre, at din internetforbindelse opfylder spillet mindstekravene. Du kan ikke tilfredsstillende spille "World of Warcraft" uden at have en 512 Kbps bredbåndsforbindelse eller højere. Også sikre, at din spillet opfylder alle andre krav til hardware. Vær opmærksom på at disse er væsentligt højere disse dage, med den nyeste udvidelsespakke, end de var tilbage i 2005 hvor spillet blev udgivet.

2 Annullere eller midlertidigt afbryde alle downloads, du er i gang. Luk andre programmer, der bruger internettet, såsom enhver automatiske opdateringer eller programmer, såsom damp, som ofte downloader store mængder data automatisk.

3 Download "Leatrix Latency Fix." Dette vil ændre nogle af dine nøgler i registreringsdatabasen, der kan sænke din ping betydeligt i "World of Warcraft" og andre online spil. Det virker til Windows XP, Vista og 7. Åbne den downloadede fil og opstille fil i den. Klik på "Installer" for at installere den. De ændringer, det gør kan også gøres manuelt, men dette kan ikke anbefales, medmindre du er fortrolig med registreringsdatabasen.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com