Min iTouch har problemer med GoDaddy certifikater

August 30

Min iTouch har problemer med GoDaddy certifikater

Formålet med en SSL-certifikat er at skabe tillid, hjemmeside, som du er ved at indtaste personlige oplysninger er virkelig serveren det hævder at være. Selve SSL-protokollen er ensartet, så hvis din iPod Touch får du fejlmeddelelser om et certifikat, GoDaddy bekendt for at være gyldig, problemet ikke ligger med selve certifikatet. Mest sandsynlige, problemet ligger i iPod Touch dato- og klokkeslætsindstillingerne.

SSL mekanik

SSL virker gennem et system af asymmetriske datanøgler. Disse datanøgler er sekvenser af bogstaver, tal og symboler, som SSL-algoritmen bruger til at kryptere data. Hver server eller computer har to nøgler: en offentlig nøgle og en privat nøgle. Filer, som en maskine krypterer med en offentlig nøgle kan kun dekrypteres med den tilsvarende private nøgle. Det kan ikke dekrypteres med den samme nøgle, som krypteret det. Når maskiner udveksler offentlige nøgler, kryptere de datapakker, så de kan blive dekrypteret kun af anden computeren.

SSL-certifikater

Mens udveksling af offentlige nøgler sikrer, at udvekslingen af oplysninger mellem de to maskiner er sikkert, sikre ikke en offentlig og privat nøgle, at den server, du opretter forbindelse er den server, du tror det er. En forbindelse, du opretter med en hjemmeside kan være en hackers server maskeret som hjemmesiden. Hackere etablere sådanne websteder for at stjæle bruger benævne og password kombinationer, samt kreditkortoplysninger. Certifikater, som udstedes af GoDaddy, give en måde at sikre, at du opretter forbindelse til serveren du forventede.

Enheder og certifikater

SSL og SSL certifikater følger en standardiseret protokol. Derfor, SSL-certifikater som GoDaddy udsteder er ikke anderledes end dem, der er udstedt af en anden nøglecenter. Derudover er der intet entydigt om den måde, hvorpå nogen én enhed kontrollerer en hjemmeside SSL certifikat. Hvis din enhed har problemer med at kontrollere en GoDaddy SSL certifikat, så hjemmesiden er en svigagtig server og SSL sikkerhedslag gør det job, eller der er et problem med dine enhedsindstillinger.

Korrekte enhed dato

Det mest almindelige problem bag SSL certifikat spørgsmål opstår fra enheden har et forkert datoformat. SSL-certifikater er kun gyldig for en vis mængde tid. Hvis enheden tænker indeværende år er enten før eller efter det datointerval, der er inkluderet med selve certifikatet, så mener det certifikatet er ugyldigt. Det afviser certifikatet og informerer dig om, at webstedets ægthed ikke kan bekræftes. Når du oplever dette problem, bør du konsultere dato-indstillingen på din iPod Touch til at sikre, at det er korrekt.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com