Hvad gør symboler betyder i iTunes?

July 25

Når du starter iTunes på din computer, vil du se programmets hovedvindue, en menu og en indholdsoversigt, hvor du få adgang til dine mediefiler. En række symboler vises i iTunes-brugergrænsefladen, og hvis ikke du er bekendt med programmet, du vil måske undre om betydningen af nogle af symbolerne. Når du bliver vant til at bruge iTunes, symbolerne vil gøre det lettere for dig at arbejde med programmet.

Om iTunes

ITunes er et gratis program fra Apple, som du kan bruge til at afspille musik og videoer. Ansøgningen kan også du få adgang til Apples iTunes Store over internettet, hvor du kan gennemse og søge efter musik, TV-shows, film, bøger, audio og video podcasts, samt apps og spil til at bruge på iPod Touch, iPhone og iPad.

Musik Display

Øverst højre hjørne af vinduet iTunes ansøgning du se fire symboler, som du kan bruge til at ændre, hvordan du ser din musiksamling. Klik på symbolet med fire linjer til at vise din musik som en liste over sange. Klik på symbolet med to små firkanter og linjer til at vise din musik som en liste over albums. Klik på symbolet med seks kvadrater til at vise din musik i gittervisning. Klik på symbolet med et kvadrat og to linier hen til gennemse jeres musik i Cover Flow, som er ligesom flipping gennem din CD-samling.

Navigation

Klik "iTunes Store" i ruden til venstre i iTunes-vinduet, og navigation symboler vises øverst til venstre i vinduet. Klik på symbolet for et hus at indlæse iTunes Store hjem, hvor du vil finde links til at købe gaver, søge efter poster og se udvalgte musik, videoer og kunstnere. Når du har klikket på et par links, kan du gå frem og tilbage for at gense forskellige sektioner i den iTunes Opmagasinere. Det vender mod venstre trekantede symbol til at gå tilbage, og klik på symbolet mod højre trekant til at gå videre.

Afspilningslister

Playlist kontrol symboler vises nederst til venstre i iTunes-vinduet. Klik på "Plus"-tegnet til at oprette en ny afspilningsliste. Klik på symbolet med to korslagte pile at slå iTunes shuffle-funktionen til og fra til kontrol om musikken afspilles i tilfældig rækkefølge. Klik på symbolet med to buede pile at skifte mellem at spille musik i en afspilningsliste, en eller flere gange eller gentagne gange spille én vare. Tryk på symbolet for en opadpegende trekant at skifte skjule eller afslørende vare illustrationer. Klik på symbolet for atom nederst til højre i vinduet til at aktivere funktionen iTunes Genius, der opretter afspilningslister baseret på jeres musik inddrivning. Klik på trekanten mod venstre ved siden af symbolet geni at skifte visning eller skjulning af iTunes indholdsoversigten.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com