DIY: Auto krop reparation

November 12

Auto krop reparation kan være dyrt at have professionelt udført. Du kan gøre det selv, men hvis det ikke gøres korrekt, kan det ende forårsage mere skade på din bil end før. Der er måder at reparere buler, dings og ridser ved dig selv. Alt du behøver er et par krop værktøjer, sikkerhedsudstyr og et godt ventileret område.

Nødvendige udstyr

Enhver form for auto body reparation bør starte med sikkerhed. Brug beskyttelsesbriller på alle tidspunkter. Når slibning og sprøjtning primer eller maling, altid bære en malers respirator maske. Håndtering af kroppen fyldstof, bør primer og maling også gøres iført latex handsker. Disse materialer er giftigt og kan forårsage irritation eller kan forårsage din hud bliver meget tør.

For de faktiske reparationer, skal du muligvis en stemplet, kroppen hammer, lille blok af træ, touch-up maling, sandpapir stick, Q-tip, gnide sammensatte, sandpapir, bil polsk en rystepudser og microfiber klude.

Buler

Buler kan repareres et par forskellige måder, så længe malingen ikke blevet tilhugget og ingen nøgne metal er udsat. Brug bilvask sæbe og vand til våde området bulet. Placer en stemplet over bule eller i midten af bule, og bruge stemplet til at trække bule. Dette virker godt på buler, der ikke er meget dybt.

For buler, der ikke kan trækkes med en stemplet, kan du muligvis bruge en kombination af stemplet og andre værktøjer. Placer en blok af træ på højdepunktet, eller ridge, omkring ydersiden af bule. Bruge en hammer til at forsigtigt Tryk på træet. Dette kan hjælpe pop bule ud ved at trykke i metal omkring den. Dette kan også arbejde på alle højdepunkterne på den bil, hvor skaderne er højere end overfladen af bilen.

Ridser

Bunden reparation afhænger af størrelsen af bunden, og hvor dybt det skærer ind i bilens overflade. For dybe ridser, der udsætter den nøgne metal, bruge touch-up maling, der matcher din bil. Brug en sandpapir stick til let sand i bunden. Brug en vatpind eller holde applikator for at anvende maling på bunden. Brug ikke den lille børste, der kommer med maling, som det ikke vil holde malingen begrænset inde i et lille område. Anvende en tyk frakke af maling, så det står højere end overfladen af bilen. Lad det tørre og derefter bruge 800-sandkorn sandpapir til at slibe det ned selv med bilens overflade så at det blander. Bruge en bøde gnide sammensatte og microfiber klud til buff området i hånden.

Bruge et medium til fine slibende bil polsk og en dual action orbital poler for lys ridser. Påfør en lille mængde af en mellemlang og fine bil polsk på polering pad. Arbejde poler over ridset område og omgivende overflade. Brug cirkulære og frem og tilbage bevægelser. Poler vil ikke brænde igennem overflade som en roterende poler.

Afslut alle scratch reparationer ved at anvende et tyndt lag eller to af ren carnuba voks på bilen. Brug en fugtig svamp til at anvende voksen, vente mindst fem minutter og derefter buff voks i hånden med en blød bomuldsklud.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com