Hvordan man kan måle et bilbatteri med en multi-meter

September 25

Hvordan man kan måle et bilbatteri med en multi-meter

Den bil batteri, en meget vigtig del af bilens elektriske system, skal opretholdes for at sikre konsekvent og lang varighed service. Sammen med regelmæssige elektrolyt niveauer (for ikke-vedligeholdelse gratis batterier) og rengøring af korrosion ud af dit batteri indlæg, skal du bruge en multi-meter jævnligt tjekke batteriet for at identificere eventuelle tab af kapacitet. En multi-meter fungerer som en meget pålidelig metode i sådan en måling, giver du forstår at bruge enheden multi-meter.

Instruktioner

• Sørg for dit køretøj er slået fra, så du måler batteriets spænding og ikke generatoren spænding input i batteriet. Åbn motor rum kølerhjelmen af din bil til at udsætte batteriet, og Find stillingerne. Disse vises enten på toppen eller siden af batteriet.

• Tænd din multi meter og derefter dreje måling-type valg knappen for at måle 20 jævnstrøm v (volt DC). Selv om en bilbatteri holder generelt kun 12 volt, skiven bør altid indstilles til at måle det næste højere antal volt end hvad de testede enhed butikkerne eller genererer.

• Touch negative (-) sort-wired test sonde til negative (-) terminalen af batteriet, og tryk på positive (+) rød-wired test sonden til positive (+) terminalen på batteriet. Hvis dit batteri er i god stand, bør din multi-meter vises hvor som helst mellem 11 volt (11.000) til 12 volt (12.000) med kun en lille variation mellem.

Tips & advarsler

  • Sørg for at udskifte batteriet i en digital multi-meter mindst en gang om året, når de anvendes kun lejlighedsvis, eller mindst to gange om året når de anvendes på daglig basis. Et svagt batteri i en digital multi-meter kan medføre unøjagtige måleresultater.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com