Hvordan du fjerner SIM-kortet fra en Motorola

July 15

Hvordan du fjerner SIM-kortet fra en Motorola

SIM-kort, et populært indslag på mange mobiltelefoner på verdensplan, herunder Motorola mobiltelefoner, kan du gemme alle dine kontakter, ringetoner og filerne på et hukommelseskort. I stedet for at miste alle dine oplysninger, når du skifter telefoner, kan du bare fjerne SIM-kortet fra én telefon og indsætte det i en anden for at få adgang til de samme filer. Fjerne et SIM-kort fra en Motorola celle foretage en opringning er meget let at gøre. Følg blot disse trin.

Instruktioner

• Fjern bagcoveret af telefonen Motorola celle. Tryk på udløsertappen ned, derefter skubbe ud ved at løfte det fra telefonen med din finger.

• Fjern batteriet fra mobiltelefonen med fingrene ved hjælp af den lille tap på det ene hjørne af batteriet. Fanen er placeret væk fra indskåret enderne, som indsættes i telefonen. Hvis batteriet er sat for stramt forsøger ved hjælp af en pen til--omhyggeligt--lirke det.

• Find SIM-kortet, som findes under det sted, hvor batteriet var placeret. Kun øverst halvdelen af SIM-kortet vil være synlige, som indskåret slutningen er under en lille indehaver.

• Fjern SIM-kortet. Bruge fingeren og tryk ned på det eksponerede område af SIM-kortet, og træk din finger tilbage for at skubbe kortet ud fra under indehaveren. Du kan derefter genindsætte kortet, indsætte et nyt kort eller Placer batteriet tilbage til telefonen uden kortet. Når du er færdig, sikre batteriet er sikkert på plads, så geninstallere bagcoveret på din Motorola-telefon.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com