Hvordan til at sende SMS beskeder til & fra en iPod Touch

July 14

Hvordan til at sende SMS beskeder til & fra en iPod Touch

IPod touch omfatter ikke SMS-beskeder som standard, men mange apps er tilgængelige, som du kan bruge til dette formål. Du kan sende SMS fra din iPod touch, skal du være tilsluttet et aktivt Wi-Fi netværk--i modsætning til iPhone, iPod kommer ikke med 3G-adgang. Snesevis af apps gør det muligt at sende SMS-beskeder fra din iPod touch, men færre tillader dig at modtage SMS-beskeder. To pålidelige eksempler er Google Voice app og TextNow.

Instruktioner

Google Voice

• Konfigurere din Google Voice-konto, hvis du ikke allerede har gjort det. Google Voice giver dig en gratis virtuel telefonnummer, som du kan linke til enhver anden telefon, være det mobil eller fastnet. Du får et nummer til opkald og en kort PIN-kode. Ringe til nummeret og indtaste koden, når du bliver bedt om at aktivere din konto.

• Gå til google.com/voice"" i din iPod browser og logge ind på din Google-konto. I stedet for en traditionel app bruger Google Voice en Web-app, der virker i din browser.

• Klik på "Tekst"-knappen for at åbne tekst messaging menu; Du kan også trykke på ikonet tekst messaging øverst på skærmen. Skriv det nummer du vil tekst og skriv brødteksten i meddelelsen. Klik på "Send".

• Tryk på "Indbakke" til at se nye indkommende SMS'er. Google Voice bruger en standard telefonnummer, så andre brugere kan sende SMS-beskeder til din Google Voice nummer, ligesom de ville en konventionel ambulant foretage en opringning.

TextNow

• Dataoverføre TextNow app til din iPod. TextNow er en gratis, annonce-støttet program. Du kan købe et årligt abonnement for $5.99 eller en levetid fjernelse for $7.99 hen til ophæve ads, hvis du ønsker.

• Vælg app på din startskærm og tryk på "Opret en ny konto". Vælg et Brugernavn til din @textnow.me adresse. Opret adgangskoden til din konto på næste side.

• Udfyld dit områdenummer, når du bliver spurgt, og klik på Fortsæt. TextNow vil tildele dig en virtuel telefonnummer forbundet med din TextNow konto.

• Tryk på ikonet tekst besked i øverste højre hjørne af programmet. Indtast telefonnummeret for den bruger, du vil tekst og derefter skrive din brødtekst. Du kan tilføje humørikoner eller fotos til dine SMS-beskeder ved at klikke på ikonet humørikon/billede ved siden af tekst besked området. Klik på "Send" for at sende beskeden.

• Opdater siden meddelelser ved at trække fingeren og frigøre; Dette vil tvinge din indgående meddelelser til at opdatere, selv om de skal opdateres automatisk, når du har forbindelse til et trådløst netværk. Dine venner vil se dit TextNow telefonnummer, når de modtager tekstmeddelelsen og vil være i stand til at reagere i overensstemmelse hermed.

Tips & advarsler

  • Da dette skrives, at sende SMS med Google Voice er en gratis service.
  • Du kan ikke sende eller modtage SMS fra din iPod, når du ikke er tilsluttet et aktivt Wi-Fi-netværk.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com