Sådan Set Up en fjernbetjening på en Zenith DTV omformer boks

December 24

Når en digital omformer boks er forbundet til et tv, går antenne signalet igennem boksen, hvor det er konverteret til et digitalt format. Det betyder, du skal bruge boksen Konverter til at skifte kanal eller justere lydstyrken. Hvis du har mistet eller beskadiget fjernbetjeningen, der kommer med en Zenith omformer boks, kan du erstatte den med en universal fjernbetjening. En Zenith universal fjernbetjening fungerer bedst, fordi de fleste eller alle af dets programmering koder vil arbejde med konverteringsenhed.

Instruktioner

• Aktivere boksen converter ved at trykke på "Power" knappen. Tryk og hold "Kode Søg"-knappen på fjernbetjeningen nede, indtil indikatorlyset tændes. Slip knappen.

• Tryk og hold "Aux" knappen på fjernbetjeningen nede, indtil indikatoren blinker, så forbliver tændt. Angiv en af disse tre-cifrede koder ved hjælp af det numeriske tastatur på fjernbetjeningen: 254, 357, 454, 457, 557, 657, 757, 857, 955 eller 957. Når en korrekt kode indtastes, vil indikatoren slukke. Hvis du har en ekstern Zenith, vil nogen af de koder sandsynligvis arbejde. Hvis du bruger et andet mærke fjernbetjening, Angiv koderne, indtil du finder en, der virker.

• Tænd for TV'et og sigte fjernbetjeningen på boksen konverter. Eksperimentere ved at trykke på knapperne "Kanal" og "Volumen" på fjernbetjeningen. Hvis den korrekte kode er blevet indtastet, vil du være i stand til at justere lydstyrken og skifte kanal med fjernbetjeningen.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com