Hvad er den rigtige rækkefølge for fejlfinding Computer problematik?

October 22

Udfører fejlfinding af computer skridt i den rigtige rækkefølge er afgørende for at isolere problemer uden unødvendige eller potentielt skadelige arbejde. Ordentlig fejlfindingsteknikker kan du hurtigt indsnævre problemet til software eller hardware, og hjælpe dig med at løse din computer med mindst invasive resultatet.

Genstart

Genstart din computer før du prøver noget andet. Sommetider er computerproblemer forårsaget af software, der ikke svarer korrekt. Genstart computeren, nulstilles alle programmer og vil dumpe nogen cache-filer, der kan forårsage problemer.

Virus og Malware Scan

Køre en virus og malware scanning for at afgøre, om der er nogen skadelige programmer på din computer, der skal fjernes. Hvis du kan fjerne de dårlige programmer og rydde op i de inficerede filer, gøre det. Hvis ikke, skal du geninstallere de inficerede programmer eller endda din hele styresystemet.

Software eller Hardware

Afgøre, om problemet med din computer er hardware - eller software-relaterede. Du kan gøre dette ved at starte computeren fra en anden partition. Hvis du ikke har en separat partition på computeren, oprette en anden brugerkonto og se, hvis problemet fortsætter i den nye konto.

Geninstallation

Hvis du har indkredset problemet er en software problem, forsøg at geninstallere de særlige programmer forårsager problemet. Hvis problemet er hele systemet, skal du forsøge en fuld geninstallation af operativsystemet. Men dette er det sidste skridt du skal tage, hvis det er en software-problem.

Forbindelser

Hvis det viser sig at være en hardwareproblem, såsom video eller strømforsyning spørgsmål, kontrollere kabler på din computer. Mange computerproblemer er forårsaget af løs eller defekte kabler. Hvis kabelføringen er løs, sikre det stramt og kontrollere, hvis problemet fortsætter.

Isolation

Efter at have kontrolleret kablerne, skal du isolere den konkrete komponent, der forårsager problemerne. Hvis det er en magt problem, og du ikke kan høre en start up kime fra din computer, betyder det, at det ikke har magt på Self Test, eller POST. Du kan isolere komponenterne, indtil du finder den rigtige. Hvis det er et problem andre steder, frakoble komponenter fra computeren, indtil du finder en årsag til problemet.

Erstat

Efter isolere den komponent, der er årsag til problemet med din computer, skal du udskifte den. Efter udskiftning af komponenten, test din computer funktionalitet.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com