Hvordan du sletter virtuel hukommelse

April 4

Virtuel hukommelse er ikke faktisk en form for computerhukommelse, men er i stedet en særlig type fil kendt som en "sidefil" eller "swap file", hvor data kan være midlertidigt opbevares til forarbejdning i meget den måde, at data gemmes i legemlig hukommelse. Nogle virtuelle hukommelsesproblemer kan kræve dig til at reducere størrelsen af din swapfil eller slette din virtuelle hukommelse sidefilen helt, før de kan blive rettet. Fjerner virtuel hukommelse fra computeren er let og bør tage kun et par minutter at fuldføre.

Instruktioner

1 Åbne menuen "Start" og derefter åbne "kontrol bedømmelseskomite" Afhængigt af indstillingerne på dit kontrolpanel, enten en ny menu vil åbne som en udløber af opståen menuen eller åbnes et vindue, der indeholder komponenterne Kontrolpanel.

2 Vælg og Åbn komponenten "System" i kontrolpanelet for at få adgang til indstillingerne for "Egenskaber for System". Klik på fanen "Avanceret", derefter finde afsnittet "Ydeevne" på siden avanceret system egenskaber.

3 Klik på knappen "Indstillinger" for at åbne vinduet "Indstillinger for ydeevne". Vælg fanen "Avanceret", og Find afsnittet "Virtuel hukommelse" nederst på siden. Klik på knappen "Skift" for at starte den virtuelle hukommelse opsætning rude.

4 Vælg indstillingen "Ingen sidefil" og klikker på knappen "Opret" ved siden af. Klik på "OK" for at lukke vinduet virtuel hukommelse indstillinger, så lukker de indstillinger for ydeevne, System og Kontrolpanel windows så godt.

5 Åbn "Start"-menuen igen og vælg "Min Computer". Vælg den harddisk, som din virtuelle hukommelse sidefilen er oprettet på og kigge efter en fil med navnet "pagefile.sys"; Hvis du ikke kan se det, Sørg for, at skjulte filer er synlig ved at åbne menuen "Funktioner" at vælge "Omslag valgmuligheder", og bekræfter, at Windows Explorer er indstillet til at vise skjulte filer på fanen "View" skal du finde "pagefile.sys", skal du slette den for at afslutte at fjerne den virtuelle hukommelse fra din computer.

Tips & advarsler

  • Filen pagefile.sys forbliver undertiden selv efter virtuel hukommelse er blevet slukket, så det er vigtigt at kontrollere og se, om det har til at blive slettet manuelt. Hvis du ønsker at tilføje virtuel hukommelse til din computer igen på et senere tidspunkt, vil en ny sidefil blive oprettet hvis ikke der findes.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com