Sådan testes en TPS Switch på en 1998 Jeep

June 27

Throttle positionssensor (TPS) på en 1998 Jeep er monteret på venstre side af motorens gasspjæld organ, på enden af indsugningsmanifolden. TPS er designet til at måle mængden at gashåndtaget er åben og sende oplysningerne til motorens styreenhed (ECU). ECU analyserer denne data og faktorer det i flere ligninger designet til at opnå den bedste motorydelse. Når TPS mislykkes, kan motoren Staller, sputter eller ikke reagerer på gashåndtaget.

Instruktioner

• Sluk motoren, og placere den Jeep transmission i "Parken" eller første gear (standard transmission). Engagere nødbremsen, og drej tændingen tilbage til "ON" position.

• Tilslut en automotive scanningsværktøj til jeeps dataport, placeret under instrumentbræt på førerens side af køretøjets til højre for ratstammen.

• Aktivere værktøjet til scanning, og vælg "ECU" fra hovedmenuen. Vælg "Live data" fra menuen ECU. Rul ned, og vælg "TPS."

• Tryk gas pedalen helt til gulvet, og hold værktøjet scan display. Værktøjet skal læse "0%" lige før deprimerende pedal og "100%", når den når gulvet. Hvis værktøjet ikke giver disse værdier eller undlader at vise en værdi, så TPS er dårlig og skal udskiftes.

Tips & advarsler

  • En automotive scanningsværktøj skal bruges til at diagnosticere TPS. Skan værktøjer er små, bærbare diagnostiske computere specielt lavet til personbiler. De er tilgængelige fra auto dele butikker og værktøj detailhandlere.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com