Hvorfor er min magt vindue ikke fungerer?

March 15

Om fastsættelse af en magt vindue er ikke kompliceret, hævder Popular Mechanics. De fleste rettelser, men kræver fjernelse af dørpaneler for adgang til magt vindue mekanisme.

Både Windows ikke arbejder

En blæst sikring er den sandsynlige årsag hvis både windows afslutter arbejdet, siger Popular Mechanics. Tjek instruktionsbogen for hjælp til at finde sikringsboksen og sikringen er forbundet med vinduet magt. Det er også muligt, magt vindue relæ er dårlig.

Windows flytter langsomt

Ifølge Popular Mechanics er vindue mekanisme let misvisende på grund af den konstante gnidninger med vinduesglas, forårsager den Vinduer at bevæge sig langsomt. Prøv at smøre sporene af mekanismen til at reducere friktion. Hvis vinduet stadig bevæger sig langsomt, kontrol af spændingen i vinduet motor på stikket under aktivering af vindue afbryderknappen.

Kun ét vindue ikke arbejder

A1mechanics.com hjemmesiden hævder, den mest almindelige synderen hvis kun ét vindue ikke er i orden er en dårlig switch. Test hver switch med en meter, mens tænding er på. Ledninger kan også forårsage en magt vindue til at standse arbejdet, som kan testes ved visuel inspektion eller udskiftning af ledninger.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com