DIY Audio Distribution

March 3

DIY Audio Distribution

Gør det selv-audio distribution behøver ikke at være truende. Indsatsen kan være det værd, når du kan lytte til musik i alle områder af dit hjem, så mens madlavning i køkkenet, arbejder i hulen, dans i stuen, og endda ud på dækket eller baggård for en grill. Start med at vælge den bedste form for setup til dine behov. Virkningerne af DIY audio distribution kan nydes for kommende år. Hele huset audio distribution kan øge dit hjem værdi, mens øge din livability og livsstil samt.

Instruktioner

• Oprette flere rum kapacitet. Prøv at køre wiren fra en modtager, så volume-knappen vil kontrollere højttalerlydstyrken. Bruge en hjemmebiograf receiver, der har en overdrages eller drevet anden zone. For eksempel, kan nogle modtagere have tre eller flere zone kontrol at vælge imellem. En powered anden zone fra en home theater receiver kan gøre det muligt at have et ekstra par talere bruge samtidig. Dette kan opnås med en separat kilde. Således, mens du ser film i stuen på surround lyd kanal, kunne den anden zone har et CD-spiller i køkkenet.

• Bruge en impedans matching speaker selector til har forstærket lyd i flere rum fra en stereo receiver. Speaker selector distribuerer magt signalet fra en to-kanal (stereo) forstærker eller receiver, og sender det til flere højttaler par. Forstærker eller receiver mener"" at det er kraftoverførsel kun et par højttalere, som beskytter det mod skader. I virkeligheden gør impedans matching mekanisme det muligt for to taler par til at arbejde. Selector højttaleropstilling kan fungere godt for hele huset og udendørs baggrundsmusik.

• Installere en distribution forstærker for bedre kvalitet lyd og højere volumen. Dette kan være særligt gavnligt for underholdende. Distribution forstærker er svarende til en speaker selector enhed, da det giver mulighed for flere par i højttaler. Lydkvaliteten er forbedret med den ekstra forstærker.

Tænk på hvordan distribution forstærker skal bruges til at bestemme, hvilken type til at købe. For eksempel vil dem med højere rækkevidde koste betydeligt mere--op til tusinder af dollars. En gennemsnitlig enhed med minimal kanaler og power output kan kun koste et par hundrede dollars. Hvis en volumenkontrol er tilstrækkeligt, kan du muligvis bruge en mindre dyrt distribution forstærker. Du kan være nødvendigt at investere i et system, der tilbyder mere til en højere pris, hvis lydstyrke er nødvendige i hver placering.

Tips & advarsler

  • Før bore huller til en wire, trække ud et diagram og måle afstanden fra modtageren til højttalere.
  • Mulighed for ekstra ledning, således at der er en rigelig forsyning. Dette er mere fordelagtig end at køre kort på installationstidspunktet.
  • Køb wire i løs vægt til at spare på omkostningerne.
  • Før du begynder, skal du sikre, at dit hjem elektriske ordningen er op til statslige kode retningslinjer.
  • Bruge den højeste kvalitet 12-gauge wire, CAT-5 eller CAT 6 kabel, som er holdbar og bedømt for sikker i væggen skik.
  • Speaker selector lydkvaliteten og volumen kan lide når ved hjælp af impedans matching speaker selector. Dette er på grund af strømdistribution mellem mere end én højttaler par.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com