Sådan fjernes en GPS Tracking System

September 20

Sådan fjernes en GPS Tracking System

Global positionering satellitsystemer kan komme praktisk, hvis du skal holde styr på dine teenagere eller medarbejdere. Men hvad nu hvis denne teknologi bruges til at holde styr på dig og du vil bevare dit privatliv? Hvis du har mistanke om, at nogen kan have plantet en enhed på dig, kan så du vide, hvordan du fjerner en GPS tracking system.

Instruktioner

• Check selv. Der er flere metoder, som du kan bruge til at finde en GPS tracking system. Først laver en visuel søgning af de ting, du medbringer i dine lommer, punge og rygsække. Hvis du ser noget usædvanligt, at du ikke kan genkende, skal du se hvis det er en tracking enhed ved at tage det fra hinanden. Huske på, at GPS-enheder i dag er små nok til at passe ind i din hule hånd og kan være forklædt som ting såsom spillekort, bøger eller andre uskadelige elementer.

• Gøre en visuel inspektion af dit køretøj. Tjek på undervognen af din bil, og på indersiden af front og kofangere bagtil. Tjek indre af bilen, under sæder, i handskerummet eller på indersiden af dashboardet. Du bør kigge efter en lille sort enhed om størrelse og form af et sæt kort; nogle af de mindre er i dag kun om størrelsen af en læbestift. Det vil normalt have et par lys på dem. Hvis du finder det, bare slukke den og fjerne batterierne.

• Find det ved hjælp af en transistorradio. Tænd for radioen og flytte det rundt i området, som du mener er aflyttet. Hvis du begynde at få forstyrrelser som en højt toneleje skrigende, måske du har en transmissionsenhed i dette område. Bemærk dette er ikke full-bevis; sendere kan udsendes på et meget højere frekvens end radioer og kan således ikke påvises.

• Købe en GPS bug detektor. Disse enheder fungerer ved at overvåge de frekvenser, der anvendes ved fremsendelse af enheder som spion knastskiver, bugs og GPS-enheder. Du kan købe dem fra spion gear websites såsom SpyAssociates.com, SpyWorld.com, BrickHouse sikkerhed, og du kan også finde dem på eBay.com. I 2009 detail de for mellem $300-$500, afhængig af den model, du vælger.

• Feje området. Når du har købt de afsløre enheden, tænde den og flytte det rundt i området, som du tror, nogen kan have placeret GPS tracker. Enheden finder en transmissionsenhed inden for 5-10 meter og vil lade dig vide med en blinkende rødt lys, summende, eller bip.

• Fjerne GPS tracking system. Efter du har placeret enheden, bare fjerne det fra dit køretøj og eller person og tage batteriet ud, så det kan ikke længere sende. Hvis enheden er mellem instrumentbrættet af din bil, skal du afbryde som det formentlig er kablet til dit elektriske system.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com