Sådan installeres en manuel Boost Controller på en Audi

June 27

Sådan installeres en manuel Boost Controller på en Audi

Tilføje et boost controller til din Audi, kan du manuelt justere mængden af pres der turbo på din Audi udlæsning. Hvis turbo producerer mere løft, vil så din motor også se korrelationsmaalinger magt gevinster som turbo spoler op og bliver fuldt engageret. Ikke alle Audi motorer er udstyret med turboladere, så det er vigtigt at bemærke, at du ikke kan installere et boost controller, medmindre din motor er udstyret med en turbolader. Den præcise dimensionering og montering af din motor vil afvige lidt fra model til model.

Instruktioner

• Montere boost controller i din boligindretning. Afhængigt af model af boost controller du har købt, kan der eller kan ikke være en standard dashboard mount inkluderet. En billig montering indstilling er Velcro, eller dobbeltklæbende tape, begge opnås nemt ved de fleste isenkræmmere.

• Ved hjælp af sockets og åbne skruenøgler, fjerne plastic luft boks på forsiden, førerens side hjørne af motoren. Unclip den brede spuling, der tillægger motorens indsugningsmanifold og afsat luft boks og spuling. Afbryd alle ledninger maveposer, der er knyttet til sensorer i indtagelse rør. At fjerne disse komponenter vil give dig nemmere adgang til turbolader forsamlingen.

• Fjerne wastegate frekvens ventil, monteret på toppen af turbo. Denne ventil er plast, har en U-form og har to små slanger knyttet til det at kører fra turbo forsamling. Træk slangerne med ventilen og sæt dem til side.

• Montere boost controller aktuator til wastegate frekvens ventilen af din Audi. Model af boost controller, som du arbejder med vil specifikke montering proces variere. Fundamentalt, du forbinder den aktivering mekanisme og spuling til wastegate-ventil. Boost kontrol enhed inde i bilen vil elektronisk diktere aktivering af wastegate-ventil og strømmen af luft gennem den modificerede spuling.

• Bestemme en placering for den boost controller input slange. Du kan distribuere input slangen ind i eksisterende spuling, der er knyttet til den turbolader indløb.

• Køre ledninger fra aktuatoren gennem din Audi firewall, som er barrieren mellem indre af bilen og motor. Der er flere små huller i din firewall, hvorigennem du kan slange wiren. Når det er nået til indre af bilen, strip off en smule isolering fra udgangen og wire det boost kontrol enhed. Isolere den elektriske forbindelse med elektrisk tape.

• Geninstallere wastegate aktuator ventil, luft boks og indtag mangfoldige slanger. Husk at genskabe nogen sensorer, som du måtte have afbryde under installationen. Luk din hood, så Følg den kalibreringsmetode, som din boost controller kræver, før det kan sættes til at bruge.

Tips & advarsler

  • Hver model af manuelle løft controllere er forskellige, så sørg for at henvise til specifikke ledninger og installation instruktioner, der kan være inkluderet med den controller, du installerer.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com