98 Camaro bageste aksel aksel fjernelse

February 28

I 1998 Camaro bruger ydre aksel lejer, der er presset ind i akslen rør. I tilfælde af en bærende fiasko, der scorer bærende overfladen på akslen, kan du bruge en aksel saver bærende. Aksel saver flytter den bærende flade udad længere så lejet lander på en jævn overflade. Dette sparer, købe en ny aksel. At fjerne aksel på en Camaro er en moderat svære proces, der kræver nogle automotive erfaringer.

Instruktioner

Fjernelse

• Blokere forhjulene. Løsn lug møtrikker på baghjulene med lug skruenøgle. Hæve bagenden af bilen ved hjælp af ordet jack under differentiale. Sted en jack stå under hver side af aksel tube. Sænk bilen til at hvile på tribunerne. Sted i transmissionen i neutral. Fortsætte med at fjerne hjulene.

• Fjerne Bremsetromler, hvis udstyret. Hvis bilen har bageste hjulet skivebremser, fjerne to caliper montering bolte med en sokkel og løfte caliper off rotoren. Suspendere caliper, så det ikke hænger ved sin slange. Fjern rotoren.

• Placere dræn gryden under differentiale. Fjern alle 13 mm bolte i differentieret dækning ved hjælp af en sokkel. Brug skruetrækkeren til at lirke låget løs og tillade gearolie til at dræne i gryden. Skrab alle de resterende fugemasse pakningsmateriale fra parring overfladen på forsiden. Ren coveret ved at sprøjte det med bremsen renere. Lægge det til side i øjeblikket.

• Drej differential luftfartsselskabet ved at dreje driveshaft i hånden, indtil center spider gear pin lock-bolt ligger ned i bunden af huset. Det skal være i stand til at fjerne bolten. Bruge en 1/4-inch stik hen til ophæve bolten. Holde en finger under center pin, som bolt er fjernet eller pin vil falde ud. Når bolten er fjernet, samtidig med at pin fra falder ud, rotere det flyselskab igen bare nok så pin kommer og næppe klart i bunden af huset. Det er vigtigt at tillade dig at se i differentieret nok til at fjerne Aksel Christensen klip uden ombøjning differentiale nogen længere med benet ud.

• Fjerne stiften. Forsigtighed er i orden her for den uerfarne. Når denne pin, der bringer spider (differential gear) er fjernet, vil enhver bevægelse af differential Flyselskabet boliger på dette tidspunkt rotere spider gear ud af huset. Dette medfører ekstra arbejde for den erfarne tekniker og en katastrofe for den uerfarne. Ikke flytte det, indtil stiften er installeret igen.

• Tryk én aksel i så vidt som det vil gå fra ydersiden. Brug nålen næse tænger til at nå ind til centrum af Flyselskabet og trække den tykke C-klip ud i slutningen af akslen. Når klippet er slukket, trække akslen ud af huset. Gør det samme til den modsatte side.

• Indsæt spider gear pin og lås bolt. Ikke stramme lås bolt; Det er bare for at holde pin så spider gears ikke kan rotere ud.

Installation

• Fjerne spider gear pin lock bolt og pinkode. Skubbe en af akslerne til Flyselskabet. Det vil være nødvendigt at jockey akslen op og ned en smule indtil indersiden slutningen af akslen glider ind i luftfartsselskabet. Skubbe akslen så langt ind som muligt.

• Installere C-klippet i rillen på indersiden slutningen af akslen. Trække akslen så vidt muligt, som vil flytte C-klippe i en fordybning, så det ikke kan komme ud i slutningen af akslen. Gør det samme til den modsatte side.

• Indsæt spider gear pin og lås bolt. Drejningsmoment lås bolt til 24 fod-pund. Sprede en 1/8-inch perle af RTV silikone fugemasse rundt om parring overfladen på den differentieret dækning. Sørg for at det løbende og holde perle mod ydersiden af bolt huller nok, når det spreder sig som det er komprimeret, det ikke få ind i huset. Lad det tørre indtil det skind (vil ikke længere holde sig hen til jeres finger). Installere dækning, straks når det har flået tilstrækkeligt. Drejningsmoment indkapsling cover bolte til 24 fod-pund.

• Installere Bremsetromler. Hvis bilen har installere skivebremser rotor på navet. Sænke caliper over rotoren og stramme caliper montering bolte til 27 fod-pund. Installere hjulene og drejningsmoment lug møtrikker til 85 fod-pund.

• Fjerne fyldstof stik i siden af den differentierede boliger ved hjælp af 3/8 tommer drev ratchet i den firkantet hul. Fyld differentiale med 80/90 watt gear olien, indtil det begynder at overløb fra fyldstof plug. Hvis bilen har en begrænset slip differentiale, tilføje 1 quart af gearolie og derefter friktion modifier 4 ounces. Fortsætter med at fylde huset med gearolie, indtil det er plan med stikket. Installere plug og drejningsmoment det til 26 fod-pund. Sænk køretøjet til jorden.

Tips & advarsler

  • Bortskaf den brugte gearolie ansvarligt ved at tage det til din lokale auto dele butik. De fleste alle butikker har en brugt olietank for kunder i den bageste del af butikken. Det er en gratis service.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com