Hvordan du tilslutter en højttalerkabel til en Jack

October 16

Hvordan du tilslutter en højttalerkabel til en Jack

Home audio systemer kan bringe underholdning såsom film, tv og musik til livet. Ledninger et hjem lydelig ordning er ikke svært, selvom placering kan kræve nogle ekspert råd til at optimere lydkvaliteten. Mange systemer er mix-and-match, hvor mange komponenter kommer fra forskellige producenter. Dette kan gøre at oprette et system vanskeligt, som nogle systemer bruger forskellige typer af stik. Ledningsføring højttalere ved hjælp af standard højttalerkabel til en jack, men er ikke svært. Denne opgave kan fuldføres med et par enkle redskaber og billig adaptere.

Instruktioner

Højttalerkabel tilsluttes RCA audiokabler

• Strip ca 1/2 tommer wire fra hver højttalerledning helt på begge sider. At gøre dette, sted i slutningen af hver ledning til ledning strippere, klemme den stripper håndtag sammen, derefter trække stripper fra ledningen for at fjerne wire isolering.

• Skær de røde og hvide stik fra den ene ende af RCA-kablet ved hjælp af en bidetang.

• Strip ca 1/2 tommer af isolering fra cut slutningen af RCA-kabler ved hjælp af wire strippere.

• Twist rød (+) taleren wire tæt på RCA-kablet, der var den røde stik for enden. Følg ledningen ned til de uslebne RCA-stik for at kontrollere tidligere stik farve. Tråd med det røde stik på uslebne slutningen er den korrekte ledning tilsluttes den røde højttalerkabel til på snittet og strippet ende.

• Twist sort eller sølv (-) højttalerledning helt stramt på RCA-kablet, der var den hvide stik for enden. Igen, kontrollere farve ved at følge ledningerne ned til uncut RCA stik enderne.

• Dække nyligt splejset forbindelsen med elektrisk tape. Skære en 5 - 6-tommer stykke af elektrisk tape, og starter på begge sider af splejsning, tillægger tråd isolering tapen. Dække splejsning af indpakning båndet stramt over wiren, arbejder ned wiren indtil splejsning er dækket, fortsætter til wrap med båndet indtil den modsatte side af splejsning er dækket og båndet slutter på den modsatte side tråd isolering. Højttalerkabel kan nu være tilsluttet en højttaler og er klar til brug med en RCA-kompatible tilslutning.

Højttalerkabel tilsluttes en 3,5 mm Jack

• Følg ovenstående trin for at knytte højttalerkabel til et RCA-kabel.

• Slut RCA-kabler til RCA til 3,5 mm stikadapter. Mandlige og kvindelige RCA-stik er farvekodede. Bare Tilslut det røde stik til den røde beholder, så Tilslut det hvide stik til den hvide beholder.

• Sæt 3,5 mm jack til enhver kompatibel plug. Højttaler wire ender kan nu forbindes til en højttaler og ledninger vil være i stand til at modtage signaler fra stikket.

Tips & advarsler

  • Nogle højttalere og audio systemer stik er beskyttet og kræver specielle adaptere til brug med forskellige producentens udstyr. Kontrollere dit system til kompatibilitet før efter ovenstående trin eller skære ledninger.
  • Nogle købmænd bære adaptere med højttalerkabel på ene ende og et RCA-stik på den anden. Denne type af adapter kan være bedst til dine behov. Følg producentens specifikationer for at beslutte, hvilken metode der er bedst for dig.
  • Aldrig skære eller arbejde med ledninger, mens de er drevet. Sørg for at afbryde højttalerkablerne fra alle højttalere og fjerne RCA-kabler og stik fra deres beholdere før du følger trinene ovenfor.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com