1953 Ford COE Specs

November 30

1953 Ford COE Specs

Kendt som hjelm-formet lastbiler, er Ford COE vognmænd et eksempel på Art deco-design findes i køretøjer fremstillet i 1950 ' erne. Disse lastbiler var designet til at bruges som bugseringsbiler eller kommercielle lastbiler, med mange lastbil seng tilbehør til rådighed. Et par 1953 COEs stadig eksisterer som i December 2010, mange overlevende i tørre og tørre steder som Nevada. Lastbiler kan identificeres af en front næse udluftningsanordning ovenfor grillework området, en funktion, der var unikke for Ford COE lastbiler på tidspunktet.

Kroppens funktioner

1953 Ford COE auto vognmanden var en Art Deco-designet kranvogn. Den forreste hætte og cab havde støbt hjørner med en one-piece kølergrill og afrundet forlygte pærer. COE kroppen Red høj fra jorden, så den omfattede en fuld to trin langs siderne af truck for posten lethed. Den bagerste trailer blev støbt til minimum vindmodstanden og var stor nok til at bære en fuld størrelse Ford pickup truck i ryggen. Side spejle stak 2 til 3 fødder fra kroppen døre og omfattede en indre bakspejl. Hætten foretaget en Ford skjold badge emblem og to kroge, en på hver side, for at sikre eller åbning hood for motoren arbejde. Strippet ned versioner af COE kunne også bruges til industrielle indhaling, bliver let koblet med en flatbed trailer.

Motor og Transmission detaljer

1953 COE featured en flad-head, seks-cylindret motor matches med en fire-trins gearkasse, der indeholdt en mulighed for en to-trins i bagtøjet. Køretøjet kom med en manuel gulvet gearstang ved siden af førersædet. En otte-cylindret mulighed forelå, installeret som en Y-blok motor og matches med en fire-trins gearkasse.

Andre funktioner

COE kom med en hydrovac bremsesystem, sikkerhedskopien kombineret en hydraulisk bremse elsystem, hovedcylinder og vakuum linje i én enhed. Hvis matchet med flatbed eller stakeside seng, kunne COE fungere som en tilt seng til losning. Flere indstillinger for bed valg gjort COE egnet til landbrug og korn indhaling. Suspension på COE lastbilen var magen til andre store, kommercielle lastbiler af tiden, ved hjælp af en fjeder blad design tilsluttet akslerne og stabiliseret af en cross-niveau dampner.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com