Indstillinger for TV-kabel

September 30

Indstillinger for TV-kabel

At vælge en type af kabel-tv service at installere i dit hjem kan være en frustrerende oplevelse, især hvis du er kabel nybegynder og ikke kan skelne mellem de forskellige tjenester til rådighed. Med lidt tålmodighed og vejledning, men er det let at forstå forskellene mellem grundlæggende kabel, analog kabel og digital kabel.

Grundlæggende kabel

Grundlæggende kabel er et grundlæggende kabel-service, der hver kabeludbyder vil tilbyde, og det er normalt dit virke. For et sted mellem $10 til $40 en måned, kan du abonnere på en grundlæggende kabel pakke og modtage kabel programmering fra kanaler som MTV, TLC og USA. Hvis du har aldrig bestilt et kabel pakke, dette kan være din bedste satsning, når du starter ud, at få en fornemmelse af hvor ofte du vil se kabel programmering og som kanaler din familie kan lide bedste.

Analog kabel

Analog kabel er en almindelig type kabel, der sender programmering via et koaksialkabel, der er sat op udenfor og løber ind i dit hjem. Analog kabel giver seerne mange populære kanaler, men giver mindre Kanalindstillinger end digital kabel. Men analog er ofte billigere end digital og er en god mulighed, hvis du er i et område, der ikke er endnu tilgængelig til digitalt kabel. En ulempe ved analog er seere undertiden får et mindre skarpere billede end digital, som signalet kan bære, da det rejser gennem det koaksiale kabel.

Digital kabel

Digitale kabel er en form for programmering, som overføres til dit tv via en digital boks leveret af kabel-udbyderen. Denne type kabel er populære og let at bruge, og mange digital kabel-udbydere tilbyder pakker, der gruppere grundlæggende kabelkanaler med nogle flere premium filmkanaler som HBO eller Showtime. Digitale kabel er også meningen for at give et renere billede og mindre interferens end analog kabel, som det overføres via et digitalt signal og ikke en faktiske kabel uden for dit hjem.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com