Hvordan man kan lave iPod mennesker

August 14

Hvordan man kan lave iPod mennesker

Næsten så allestedsnærværende inden for global forbrugernes bevidsthed som iPods, selv, de berømte iPod silhuet mennesker brugt i Apples reklamekampagner er velkendte og genkendelige. Imitation og parodi af andre kulturelle ikoner lige fra "The Simpsons" til Stephen Colbert, er ved hjælp af den berømte iPod mennesker en glimrende måde at hylde en populær annoncekampagne. Du kan gøre iPod folk ved hjælp af et vilkårligt antal grundlæggende billedredigering programmer, tilgængelige kommercielt eller gratis på nettet.

Instruktioner

• Find et billede af en person, der ønskede at omdanne til en iPod silhuet. Du kan enten bruge en personlig foto eller hente et gratis foto fra et vilkårligt antal online fotografering steder, såsom Fotolia, Photospin eller Flickr. (Se ressourcer)

• Indlæse billede i et billedredigeringsprogram som Photoshop. Som med fotografering websteder, er der hundredvis af gratis billedredigering programmer tilgængelige for download, Gimp, GetPaint og Pixlr (Se Resources). Selvom der er mange forskellige image-redigering programmer, opererer de fleste meget gerne Photoshop.

• Fjerne uvedkommende fyldstof billedet omkring den person, du ønsker at omdanne en silhuet. Dette kan gøres ved enten manuelt at slette baggrundsmateriale med en sletning værktøj eller ved sporing omkring personen og maskerer eller skjuler det umarkerede område.

• Spore omkring kanterne af den person, således at vælge billedet. I nogle programmer, det skal gøres manuelt og kan være ganske kedelig. I andre programmer, kan du blot trække et markeringsværktøj på markøren rundt en grov skitse af personen.

• Fyld det valgte billede med en ren farve, i dette tilfælde sort. Dette kan gøres, en af flere måder. Du kan manuelt tegne i det markerede område med en sort penværktøj. Du kan forsøge at fylde det markerede område med en dækkende farve. Afhængigt af det program, du bruger, dette kunne blot resultere i du udfylde en håndfuld af tilsvarende farvede pixel med sort eller det kunne resultere i helhed af det valgte billede blive udfyldt. Endelig kan du opnå dette ved at oprette en Solid farve justeringslag, der vil hvile over det originale billede i stedet for forsøger at fylde det. Opret en Solid farve justeringslag ved at vælge indstillingen "Farve" lag, når du forsøger at oprette et nyt lag efter sporing omkring personen. Dette vil oprette et nyt lag, der vil overlay det oprindelige billede med en solid sort silhuet af den oprindeligt sporede person.

• Male dump eller fylde i baggrunden af billedet med en lys farve, såsom neon grøn, kongeblå eller hot pink. Fyld i baggrunden ved hjælp af fyld kan indstilling af dit billede-redigering program eller ved at fravælge silhuet og skabe en anden fast farve justeringslag, denne gang som et baggrundslag med dine valgte ensfarvet.

Tips & advarsler

  • Henvise til nogen brugsanvisninger eller onlineselvstudier, der kan være tilgængelige der specifikt adresse de redigering teknikker til rådighed for dig med din valgte software.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com