Sådan nulstilles Check Engine lyset i et 1995 Chevrolet G20 Van

February 22

Check engine lyset i et 1995 Chevrolet G20 van er designet til at underrette føreren, når en fejl opstår med en eller flere af køretøjets systemer. Van's drivaggregatets kontrolmodulet eller PCM, overvåger konstant nogle sensorer til at kontrollere for potentielle problemer. Når PCM registrerer et problem, det gemmer en problemer med at kode i sin hukommelse og tænder på check engine lyset. En automotive scanningsværktøj er det eneste værktøj, der kan ordentligt Ryd problemer med koder fra PCMS hukommelse for at slukke check engine light.

Instruktioner

• Skift den van transmission i park og slukke for motoren. Parkeringsbremsen og dreje tændingen tilbage til "ON" position.

• Find den van diagnosticeringsdata port. Denne port er nedenunder dashboard, ca 6 inches over området pedal.

• Tilsluttes van's diagnostiske dataport scanning redskab kommunikationskabel.

• Tænd for værktøjet til scanning og vælg "PCM" fra værktøjet scan hovedmenuen. Vælg "Koder" fra menuen PCM. Vælg "Klart alle nuværende og tidligere Trouble Codes" menuen koder. Vent et øjeblik, mens værktøjet til scanning rydder trouble koder.

• Slå værktøjet til scanning og afbryde sine datakabel fra køretøjet. Start motoren og kontrollere, at check engine lyset er ikke længere på.

Tips & advarsler

  • En automotive scanningsværktøj er en bærbar computer enhed, der forbinder til moderne personbiler til at udføre diagnostiske procedurer. Disse værktøjer er tilgængelige fra mange auto dele butikker for køb eller leje.
  • Start i 1996, begyndte de indbyggede computere i personbiler at bruge en standard protokol kaldet On-Board Diagnostic II eller OBD-II. Alle køretøjer fra 1996 bruge frem en universal stik, der giver mulighed for nogen OBD-II scanningsværktøj til at forbinde og kommunikere med ethvert køretøj. Før 1996 køretøjer anvendt af OBD-jeg protokol, og stikkene varierede fra køretøj til køretøj. Når du nulstiller check engine lyset i et 1995 G20 van, skal du sørge for du købe eller leje en scanningsværktøj og plug-ende, der er kompatible med både OBD-jeg og OBD-II-systemer. Nogle auto dele butikker bære kun OBD-II scanningsværktøjer, så det er en god idé at ringe i forvejen og sørg for, at de har, hvad du behøver inden turen.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com