Fejlfinding en Chevy Silverado 1500

June 8

Fejlfinding en Chevy Silverado 1500

Chevy Silverado 1500 er en fuld størrelse pickup med en V8-motor. Den første Silverado blev indført i 1999, og 1500 model har været fremstillet med en 4,8 liter og 6-liters motor. Alle lastbiler kræver en driver for at teste elektronisk system og motor sensorer. Fejlfinding udføres også ved at fremsætte bemærkninger og overvåge udførelsen af køretøjet.

Instruktioner

• Find outlet på bunden af driver side dash. Stik en diagnostisk læser i en stikkontakt og følg de på skærmen retninger. Læseren vil tale med køretøjets elektronik og kommunikere problemer med dig. Krumtap positionssensor er en fælles fejl i 1500 pickupper.

• Drive pickup og føler for overspænding og sputtering i motoren. Brændstofindsprøjtningsenheder skal rengøres, hvis strømmen er strid. Injektorer er et fælles problem på 1500 model, men de er relativt billige at har professionelt renset.

• Teste overførsel ved at ændre din hastighed og tvinger lastbil til at flytte. Hvis transmissionen tøver eller springer gear, har det skyllet og teste igen. Hvis problemet fortsætter, kan transmission ventil organ kræve udskiftning. Dette er et tilbagevendende problem med 1500 pickup og koster flere hundrede dollars til at fastsætte.

• Overvåge ydeevnen af bremser på en regelmæssig basis. Knirkende og slibning angiver normale slitage, og bremseklodserne skal udskiftes. Pludseligt tab af pres og undladelse af at bremse angiver ABS kontrolmodul ikke er og skal udskiftes. Det kan også betyde bremserne ikke er korrekt blødte.

• Tændingssystemet skal serviceres, hvis nøglen ikke vil engagere motoren. Motor lås cylinder vil mislykkes og tænding forsamling skal tages fra hinanden for at udskifte cylinderen. Problemet er intermitterende hele bestanden 1500 pickupper.

Tips & advarsler

  • Tjekke batteriet, generatoren og igangsætter, hvis motoren er helt død. Delene skal fungere korrekt i rækkefølge for at motoren starter.
  • Service transmission ventilhuset så snart det er anerkendt som et problem. Manglende evne til at erstatte del kan forårsage omfattende skader til transmission.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com