Sådan Fix Java fejl gratis

February 19

Java er et programmeringssprog, der bruges af mange websites, mobiltelefoner og bærbare medieafspillere til at køre multimedie-funktioner. Folk bruger det til at spille spil, chat og se 3D-billeder, bare for at nævne et par Java anvendelser. Det er et gratis program, der installerer og kører nemt på din computer. Det kan dog påkøre installationsfejl og problemer med visningen. Løse disse Java fejl gratis ved hjælp af nogle simple fejlfindingstrin og retningslinjer.

Instruktioner

1 Deaktiver anti-spyware programmer kører hvis du løber ind i 1721 fejl under installationen. Denne fejl opstår, når en sikkerhedsværktøj forstyrrer installationspakken. Deaktivere en anti-spyware program varierer afhængigt af programmet, men kan generelt udføres ved at højreklikke på den sikkerhedsværktøj ikon på proceslinjen og klikke på "Deaktiver."

2 Slet indholdet i mappen Java "jre", hvis du løber ind i 25099 installation fejlen. Få adgang til denne mappe ved at klikke på Windows "Start" knappen, "Denne Computer", dobbeltklik på "C:" drevet og dobbeltklik på mappen "Program Files".

3 Dobbeltklik på "Java" og dobbeltklik på mappen "jre". Slet indholdet af denne mappe. Prøv at installere Java igen (Se ressourcer).

4 Tjek din internetforbindelse, hvis du løber ind i en 403 fejl. Denne fejl opstår for det meste, hvis netværket mislykkes under installationen, og Java mister adgang til download-server og stopper midt i installationen.

5 Download Java offline du stadig kører ind i problemer (Se ressourcer). Kør installationsprogrammet for at installere Java. Lukke og relancere webbrowseren, når installationen er fuldført.

6 Aktiver Java-konsol. Gøre det ved at klikke på Windows "Start" knappen, hvis du vælger "Kontrolpanel" og dobbeltklikke på ikonet for Java.

7 Klik på fanen "Avanceret" og klik på "+"-tegnet ved siden af Java-konsol. Sæt et flueben på alternativknappen "Vis konsol" og klik på "Anvend".


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com