Hvordan man laver et Philips gamle storskærm TV ser bedre

November 2

Hvordan man laver et Philips gamle storskærm TV ser bedre

Gamle Phillips tv-skærme bruges billedrør (CRT) teknologi til at bringe billedet på skærmen. Disse fjernsyn var meget stort og meget tungt, og billede billeder blev ofte svært at justere for høj kvalitet. Der er måder at forbedre denne billedkvalitet for lidt bedre resultater. Men ikke alle af disse metoder vil forbedre kvaliteten af billedet. Den bedste måde at forbedre skærmkvalitet er at erstatte tv med en LCD- eller plasma skærm.

Instruktioner

• Tjekke alder af systemet. De fleste CRT-TV-skærme er ikke designet til at vare mere end 10.000 timer sendetid. Hvis du har set skærmen for tre timer hver dag, dit tv ville vare omkring otte år. Hvis din skærm er ældre end det, kan det være for gammel til at producere en høj kvalitet billede.

• Placer møbler, så seerne se skærmen hoved på. Ser på skærmen på en alternativ vinkel vil ændre måde billedet ser ud, så det ser fuzzy, diset eller slørede i nogle måde.

• Flytte TV'et til et mørkt rum. For meget lys i rummet er katastrofalt for en gammel CRT tv-skærm. Lyset udvasker billedet og gør det næsten umuligt at se. Tilføj mørke-gardiner til det rum, hvor TV'et er placeret, eller flytte skærmbilledet til et skyggefuldt sted.

• Ren skærmen med skærmen rengøring klude. Det kan være, at skærmen er udtværet eller beskidt, som forstyrrer billedkvaliteten på skærmen.

• Justere kontrasten på skærmen. Kontrastniveau bør være mellem 60 og 65 procent for de bedste resultater. Dette vil hjælpe med at skabe et mere naturligt udseende billede.

• Indstille lysstyrken på skærmen for at mellem 58 og 62 på en skala på 100. Øge lysstyrken i et lysere rum og sænke det i et mørkere rum. Billederne skal vises naturlige og ikke ser falske eller vasket ud.

• Juster skarpheden af billedet, så billederne ser naturligt. Du bør ikke kunne se en disposition bag hvert objekt på skærmen, men der bør stadig være definition mellem objekter. Justere til det ønskede niveau af skarphed.

• Skifte mellem billede tilstande i TV-menuen til at justere for slags billede du foretrækker. Hvis du ser en masse sport, overveje indstillingen "action". Regelmæssige tv-programmer og film, mener de "naturlige" eller "teater" indstillinger.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com